Електро

Китайський виробник випустив невеликий електромобіль з надувним ліжком

Милий хетчбек, на який ви дивитеся, — це Wuling Bingo, новий електромобіль із Китаю, який незабаром вийде на ринок із дуже інтригуючим дизайном.

Подробиці

Bingo був створений спільним підприємством SAIC, General Motors і Wuling Motors і позиціонуватиметься як флагманський електромобіль Wuling. Автовиробник насамперед орієнтує нову модель на жінок-покупців і що її публічний дебют відбудеться наступного місяця на автосалоні в Шанхаї.

П’ятидверний хетчбек має милий профіль з великою кількістю вигнутих поверхонь і м’яких країв. Це особливо помітно на передній частині завдяки овальним фарам зі світлодіодними денними ходовими вогнями та невеликій нижній частині решітки радіатора, виконаній у чорному кольорі. Дизайнери Wuling також оснастили Bingo набором цікавих коліс, оздобивши верхню частину хетчбека, включаючи стійки та дах, у чорний колір.

Незважаючи на привабливість зовнішнього вигляду Bingo, ми вважаємо, що справжньою родзинкою є салон. У верхній частині приладової панелі є цифрова панель приладів і великий інформаційно-розважальний екран. Сама приладова панель має ретро-дизайн з хромованими вентиляційними отворами та трьома великими циферблатами для керування опаленням і кондиціонуванням повітря.

Враховуючи те, що Bingo є електромобілем, він має абсолютно рівну підлогу та не має традиційного тунелю трансмісії. Передні сидіння відділяє невелика консоль, де розташований селектор передач, перемикач електронного стоянкового гальма, а також два підстаканники.

Wuling запропонує безліч варіантів для Bingo. Сюди входять ящики для зберігання, набір для кемпінгу та багато іншого, яке можна акуратно помістити в багажник електромобіля. Автовиробник навіть продаватиме Bingo з повнорозмірним надувним ліжком, яке можна використовувати, коли задні сидіння складені.

EV буде продаватися у двох іпостасях. Модель початкового рівня матиме акумуляторну батарею на 17,3 кВт/год з електродвигуном потужністю 41 к.с. і 110 Нм, що приводить в рух задні колеса, і запас ходу складає 203 км 126 миль. Флагманська модель буде оснащена акумуляторною батареєю ємністю 31,9 кВт/год, електродвигуном потужністю 68 к.с. і крутним моментом 150 Нм. Він зможе проїхати 333 км на зарядці.

Останні публікації

Цистерна із спальним місцем: український завод комунальної техніки створив цікавий автомобіль

Українські виробники техніки продовжують наповнювати вітчизняний ринок корисною спецтехнікою не зважаючи ні на що. Особливо…

12 хв. тому

Шість радарів для ППО на суму понад 100 мільйонів євро: Німеччина готує новий пакет допомоги

Україна отримає 6 радарів повітряного спостереження TRML-4D для потреб ППО. Постачальником техніки стане німецька компанія…

1 годину тому

Має перевірити кожен водій: що потрібно взяти в поїздку, щоб не отримати штраф

Сісти без документів в автомобіль - це підписати собі вирок, і про це знає кожен…

2 години тому

Розкішна класика: в столиці помітили преміальний седан Hyundai

Столиця здивувала автолюбителів новим розкішним седаном Genesis G90 2016 року. Модель преміум класу є флагманом…

3 години тому

Toyota випускає «найкращий у своїй історії позашляховик»

Компанія Toyota продовжує поступово розширювати географію поставок нового пікапа Hilux GR Sport II. Автомобіль, який…

12 години тому

Підтверджено, що Росія випробувала північнокорейську балістичну ракету в Україні

Уламки ракети, яка впала в українському місті Харків 2 січня, походять від північнокорейської балістичної ракети…

13 години тому