Новий Mitsubishi Pajero вже не буде позашляховиком: економічний кросовер показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

Після того, як недавні повідомлення з Японії сповістили про довгоочікуване повернення до гами Mitsubishi шильдика Pajero, багато хто задався питанням, як ці новини позначаться на іміджі моделі.

Подробиці

Машину позиціонують як видатний своїми характеристиками на бездоріжжі автомобіль, і новини про те, що він може втратити ці якості, сильно спантеличили фанатів “Паджеро”. І для цього існує кілька вагомих приводів.

Інсайдери стверджують, що Pajero повернеться, але вже не у вигляді класичного позашляховика, а в якості преміальної моделі на кшталт Range Rover, оснащеної під’єднуваною гібридною системою.

Mitsubishi проти Land Rover? Pajero нового покоління може позбутися іміджу видатного "пройдисвіта"

Що ще цікавіше, свіжі відомості говорять про те, що в основу машини ляже зовсім не позашляхова платформа, а архітектура легкових кросоверів Outlander PHEV, Qashqai і X-Trail.

Формула, яку Mitsubishi має намір використовувати в проєкті нового Pajero, буде нагадувати підхід Land Rover щодо її моделі Range Rover, що поєднує в собі преміальність, відносно непогану прохідність, економічність і екологічність.

Нагадаємо, спочатку передбачалося, що новий Pajero буде побудований на платформі Nissan Patrol, тим самим отримавши перевірене часом шасі, заточене для їзди по бездоріжжю.

Mitsubishi проти Land Rover? Pajero нового покоління може позбутися іміджу видатного "пройдисвіта"

Але, як стало відомо нещодавно, в керівництві Mitsubishi від цієї ідеї відмовилися, вирішивши, що такий підхід застарів і навряд чи буде доречний для відродженої моделі, появи якої всі чекають не раніше 2027 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: