ДВЗ

Популярний в Україні китайський виробник показав позашляховик, який створив колишній дизайнер Porsche

Китайська автомобільна група Cherry опублікувала перші фотографії та деталі серійної версії концепту TX, який продаватиметься під брендом Jetour, як Traveller. Позашляховик буде доступний з гібридною силовою установкою і стартуватиме за розумною ціною від 149 800 юанів (21 500 доларів США за поточним курсом).

Подробиці

Traveler описаний, як хардкорний позашляховик, розроблений для конкуренції з Tank 300. Його квадратні пропорції схожі на нинішню хвилю позашляховиків, маючи певну пропорційність і стиль Land Rover Defender, з додаванням трохи Ford Bronco та Kia EV9. За цим дизайном стоїть Хакан Саракоглу, колишній дизайнер Porsche, який брав участь у таких проектах, як Porsche Cayman і 918 Spyder.

Позашляховик буде доступний у двох ітераціях: або як автомобіль з короткою колісною базою з п’ятьма місцями, або як модель з довгою колісною базою з 7-ми посадковими місцями. На опублікованих сьогодні фотографіях видно, що автомобіль матиме привабливий і сучасний інтер’єр з вертикальною панеллю та масивними кнопками.

Під капотом покупці матимуть різноманітні варіанти. Китайський автовиробник планує запропонувати серед інших 1,5-літрові, 1,6-літрові та 2,0-літрові турбомотори. Тим не менш, для тих, хто бажає економії палива, автовиробник також запропонує пару гібридних моделей.

Jetour ще не розкриває рейтинги потужності, але він пропонуватиме Traveller або з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, або з семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, залежно від силової установки, яку оберуть клієнти. Він також запропонує широкий спектр пакетів опцій для власників, які хочуть буксирувати, розташуватися або їздити по бездоріжжю зі своїм Traveller.

Одна з найпростішій конфігурацій буде коштувати лише 149 800 юанів (21 569 доларів). Очікується, що гібридні моделі коштуватимуть 196 800-206 800 юанів (28 336-29 776 доларів). Cherry повідомила, що оприлюднить повну інформацію про Traveler 1 березня.

Останні публікації

В Хотині з’явився новий маршрут: рейсові MAN та Mercedes-Benz вже готові до роботи

Вперше за довгі роки в Хотині Чернівецької області з’явився маршрут кільцевого автобуса. Рейс не працював…

42 хв. тому

Водіям розкрили місця на кузові кросовера Hyundai ix35, які іржавіють у першу чергу

Кросовери Hyundai ix35 випускали з 2010 до 2015 року, причому виробництво вели в Південній Кореї,…

10 години тому

Чеська компанія має намір поставити Азербайджану найбільшу за 35 років кількість самохідних гаубиць

Згідно зі статтею, опублікованою в чеських ЗМІ оборонна компанія Excalibur Army планує доставити до Азербайджану…

11 години тому

Стало відомо, який стратегічний резерв ракет має Росія для обстрілів України

Росія зберігає певний стратегічний запас ракет, продовжуючи їх виробництво для ударів по Україні, заявив речник…

12 години тому

Армія США проводить випробування нової евакуаційної машини: може тягнути 80 тонн і екіпаж пошкодженого танку

Як повідомило Міністерство оборони США, бойова евакуаційна система M88A3 Hercules Heavy Equipment Recovery Combat Utility…

13 години тому

На фоні російської агресії Франція вперше перекинула броньовану розвідувальну машину Jaguar в Естонію

В Естонії вперше в бойовий стан приведено французьку броньовану машину Jaguar. Ця інформація стала відома…

13 години тому