Chery випустить рамний пікап із подвійною кабіною: бюджетний конкурент для Toyota Hilux і Mitsubishi L200

Підпишись на нас:

Китайські автомобілі поступово заповнюють всі можливі і неможливі сегменти світових ринків, але в категорії рамних пікапів пропозицій “піднебесних” марок поки що не так багато, як їм хотілося б.

Подробиці

Вирішити цю проблему належить компанії Chery, яка, за чутками, має намір випустити власний “утилітарник” із подвійною кабіною. Який він матиме вигляд, показали журналісти австралійських ЗМІ, де такі машини користуються дуже високим попитом.

Рендер новинки Chery опублікували дизайнери, які працюють на видання “CarsGuide”. На їхню думку, це буде пікап із тими самими розмірами, що й Toyota Hilux, Mitsubishi L200 і Nissan Navara, але більш сучасним дизайном.

Спереду машині дістанеться вбудована в бампер комірчаста радіаторна решітка, з боків якої розташуються протитуманні ліхтарі та основні блоки оптики. А верхня частина світлотехніки, що проходить прямо над нижньою кромкою капота, буде віддана світлодіодним денним ходовим вогням.

Боковини пікапа на рендері виглядають класичними і не можуть похвалитися серйозним рельєфом, а дверні ручки приховані в кузові. Доповнює загальну картину пластиковий обвіс, що проходить по нижній кромці скрізь, де це можливо – від бамперів до спідниць і колісних арок.

До появи автомобіля може минути кілька років, тож цілком імовірно, до цього часу він може виявитися як гібридом, так і навіть повністю електричним. Продавати його в Chery хочуть як в Австралії, так і Європі, а потім, можливо, навіть у США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: