Компактний Toyota Land Cruiser: як виглядатиме новий бюджетний позашляховик

Підпишись на нас:

Минулого року Toyota провела довгоочікувану презентацію нового покоління Land Cruiser Prado (машина отримала індекс 250), під час якої розкрила свої плани щодо розширення сімейства “Крузаків”.

Подробиці

За задумом керівництва японської марки, найближчими роками в гамі Land Cruiser з’явиться електричний позашляховик, а також компактна модель, яка стане найбюджетнішим варіантом у цій позашляховій лінійці. Який вигляд матиме такий автомобіль показали на чергових рендерах від незалежних дизайнерів.

Комп’ютерна візуалізація дешевого Land Cruiser, який, за чутками, може отримати назву Land Cruiser FJ, з’явилася на сайті “Newscarscoops”.

Судячи із зображення, викладеного в Мережу, машина матиме 5-дверний кузов, який за розмірами буде помітно меншим, ніж у Land Cruiser 250 (колишній Prado), але успадкує у цієї моделі безліч дизайнерських елементів. Серед них: передня частина кузова з навколопрямокутною оптикою і брутальний бампер із безліччю накладок.

Маленький і недорогий Toyota Land Cruiser - який він може мати вигляд

Доповнити загальну картину мають: вентильований капот, великі дзеркала заднього виду, а також масивні розширювачі арок як спереду, так і ззаду, виконані з нефарбованого пластику.

В якості платформи для Land Cruiser FJ планують використовувати підвид архітектури TNGA-F (GA-F), яка забезпечить машині високу жорсткість кузова на скручування, що важливо для виїздів на бездоріжжя.

Довжина позашляховика становитиме 4390 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 1840 мм. Таким чином, за габаритами автомобіль розташується десь між компактними кросоверами Yaris Cros і Corolla Cross.

Лінійка двигунів проєкту зараз засекречена, але відомо, коли варто чекати появи такого автомобіля. У продаж машина надійде у 2026 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: