В Японії «зістарили» компактний кросовер Toyota: як виглядає новий автомобіль з дизайном в стилі 70-их

Підпишись на нас:

Японська Mitsuoka вже має у своєму портфоліо популярний кросовер Toyota RAV4, який пережив суттєву модернізацію, перетворившись на ретро-мобіль у стилі Chevrolet K5 Blazer зразка 1970-1980 років із назвою Buddy. А тепер за тією самою схемою її конкуренти з Cal’s Motor “зістарили” доступніший і менш відомий у Україні “паркетник” Raize.

Подробиці

Модернізована версія кросовера Toyota отримала назву Cal’s Motor Havana. Як і у випадку з Mitsuoka Buddy, пакет доопрацювань бере за основу класичні американські позашляховики, зокрема горезвісний Chevrolet K5 Blazer.

Спереду машина хизується загостреним “носом” з хромованою решіткою радіатора і бампером, стилізованим під метал.

В Японії "зістарили" компактний кросовер Toyota Raize

Крім того, автомобілю дісталися зроблені на замовлення крила, сталеві колеса, а також пара квадратних задніх ліхтарів і оздоблення дверей багажника під дерево.

Усередині Toyota Raize практично не змінилася. Єдині зміни, що відбулися з машиною, торкнулися її сенсорного екрану і шильдика на кермі, де замість Toyota тепер красується емблема Cal’s Motor.

В Японії "зістарили" компактний кросовер Toyota Raize

Механічна частина кросовера також залишилася від оригіналу, тож на вибір покупця штучним чином “зістарений” кросовер Raize може комплектуватися як літровим турбомотором, так і 1,2-літровим бензиновим атмосферником.

У скільки обійшлося Cal’s Motor перетворення сучасного бюджетного “паркетника” на ретро-мобіль не уточнюється. Зате відома ціна всієї машини в зборі. За неї пропонують викласти від 3 980 000 до 4 240 000 єн або 725 400 – 780 000 грн відповідно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: