Зображення розкрили дизайн абсолютно нового Nissan Skyline: плани компанії знову змінилися

Підпишись на нас:

Компанія Nissan уже кілька разів вносила зміни до планів щодо відродження знаменитої моделі Skyline. Спочатку передбачалося, що машина повернеться до гами компанії як седан, але згодом усі заговорили про середньорозмірний кросовер із купеподібним силуетом.

Подробиці

За новою інформацією, що надійшла з Японії, керівництво Nissan вирішило зупинитися на проміжному варіанті, щоб задовольнити свої амбіції в обох сегментах.

Журнал “BestCarWeb” повідомляє про те, що “ніссанівські” боси погодилися виділити кошти на відродження Skyline одразу у двох типах кузова – седан і кросовер. Першим на ринок має вийти 4-дверка, а вже за нею піде машина в кузові SUV. Причому обидві моделі будуть повністю електричними.

Абсолютно новий Nissan Skyline - плани знову змінилися

В основу седана може лягти концепт-кар Infiniti Qe, а відправною точкою для кросовера збираються обрати прототип Vision QXe.

Японські інсайдери очікують, що позашляховик отримає великі габарити з довжиною в 4,9-метра, але виявиться набагато нижчим, ніж представники свого класу з висотою кузова в 1,6-метра.

Абсолютно новий Nissan Skyline - плани знову змінилися

Як рушійну силу обидва відроджених Skyline мають задіяти потужну версію трансмісії B9 e-4orce, відому за моделлю Aryua. Її максимальна віддача в “Скайлайнах” збільшиться, перевищивши позначку в 300 кВт або 407 кінських сил.

Седан має побачити світ уже 2025 року, а кросовер з’явиться трохи пізніше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: