Абсолютно новий пікап Nissan Navara показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

Пікап Navara з’явився в лінійці Nissan у далекому 1997 році. Актуальна генерація цієї моделі продається з 2014 року і потребує кардинальної зміни поколінь, навіть незважаючи на два рестайлінги, проведені в 2019 і 2020-му роках.

Подробиці

Який вигляд матиме реформений японський утилітарник на неофіційних зображеннях показав незалежний дизайнер із Малайзії, відомий як “Theottle”.

На думку автомобільного художника, з переходом до наступної генерації на “Навару” очікує суттєве перетворення порівняно з її попередником. Машина отримає дизайн, що має більш сучасний і при цьому брутальний вигляд.

Спереду на пікап очікує поява широкої радіаторної решітки з горизонтальними ламелями, а також С-подібних денних ходових вогнів і нового високого капота, а позаду інших ліхтарів і відкидної кришки вантажного відсіку.

Абсолютно новий Nissan Navara показали на перших зображеннях

Нижню частину кузова прикрасить “кросоверний” пластиковий обвіс, що захищає крила і спідниці пікапа від подряпин під час їзди бездоріжжям.

Жодних офіційних подробиць про проєкт нового Navara зараз немає, але ходять чутки, що машина дебютує протягом 2024 року. В її основу ляже платформа, яка збігатиметься за своєю конструкцією з іншою популярною в цьому сегменті моделлю – Mitsubishi L200/Triton.

Лінійка двигунів автомобіля поки що засекречена, але не виключено, що через певний період після запуску у “свіжої” Navara з’явиться як гібридна, так і повністю електрична силова установка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: