Розкрито важливу новинку Mazda, яка з’явиться після кросовера CX-80

Підпишись на нас:

Найближчою великою прем’єрою від японського автовиробника Mazda є 3-рядний кросовер CX-80, який продаватимуть не тільки в Японії, а й у США та Європі. Появи машини чекають у 2024 році, а слідом за нею компанія з Хіросіми готує не менш значущу прем’єру, але вже для зовсім іншого сегмента.

Подробиці

Японське видання “BestCarWeb” повідомляє про те, що компанія Mazda готується випустити нове покоління свого популярного седана D-класу, відомого під ім’ям Mazda6.

З переходом у нову генерацію автомобіль має кардинально змінити філософію, перетворившись із передньопривідної 4-дверки на задньопривідну з поздовжнім компонуванням силового агрегату.

Підкапотний вміст свіжої “шістки” наразі засекречено, але, найімовірніше, там розмістяться ті самі мотори, що й у випадку з кросовером CX-60: 2,5-літрова бензинова “четвірка” у складі гібридної силової установки, а також 3,3-літровий турбодизель із доважком у вигляді стартер-генератора. У ролі трансмісії виступить 8-діапазонний гідротрансформатор.

Розкрито важливу новинку Mazda, яка з'явиться після кросовера CX-80

Крім технічної частини на машину чекає суттєве перетворення візуальної сторони. Так, наприклад, седан практично напевно збільшиться в розмірах порівняно з попередником.

Очікується, що його довжина становитиме 4900 мм (+30 мм), ширина – 1890 (+50 мм), але висота залишиться без змін, дорівнюючи приблизно 1450 мм.

Прем’єра нової Mazda6 має відбутися орієнтовно у 2025 році. Мінімальна ціна на машину в Японії становитиме близько 4,5 мільйона єн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: