Що відомо про майбутній найбільший і найдорожчий кросовер Mazda

Підпишись на нас:

У 2023 році єдину трирядну модель Mazda в особі кросовера CX-8 буде знято з виробництва в Японії. Але залишатися порожнім цьому місцю належить недовго. Інженери з Хіросіми готують новий позашляховик CX-80, який стане наступником “вісімки” і виявиться новим флагманом компанії. Що про нього відомо напередодні розповів японський журнал “BestCarWeb”.

Подробиці

За інформацією інсайдерів, довжина Mazda CX-80 перевищить 5 метрів і не поступатиметься мінівенам, ширина дорівнюватиме майже 2 метрам, а висота – 1,7-метрам. Завдяки таким габаритам на третьому ряду сидінь зможуть розташуватися не тільки діти, а й дорослі.

Зовні автомобіль виглядатиме як його родичі з преміального сегмента, зокрема CX-60 і CX-70, але найбільшому і, відповідно, найдорожчому “паркетнику” Mazda буде надано розкішніший інтер’єр і оснащення.

А ось лінійка двигунів, найімовірніше, виявиться такою самою, як і у випадку з “молодшою” моделлю CX-60. Зараз вона охоплює загалом чотири типи силових установок, зокрема 2,5-літровий рядний 4-циліндровий бензиновий мотор і 3,3-літрову “турбошістку” в поєднанні з гібридним доважком.

Асистувати всім варіантам буде 8-діапазонна автоматична коробка передач і система повного приводу.

Прем’єра нового флагмана SUV-лінійки Mazda очікується восени 2024 року. Ціни на машину в Японії варіюватимуться в межах 3 500 000 – 7 000 000 ієн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: