Нове покоління Toyota GR86 хочуть перетворити на седан: який вигляд він може мати

Підпишись на нас:

Згідно з інсайдерською інформацією, опублікованою японським виданням “Best Car”, наступне покоління популярного задньопривідного купе Toyota GR86 може поповнитися новими типами кузова. До їх числа можуть увійти такі варіанти як 4-дверне купе, універсал і навіть седан.

Подробиці

Ґрунтуючись на цих відомостях незалежний дизайнер із видання “Top Gear Philippines” Ендрю Герреро вирішив уявити, який вигляд міг би мати свіжий GR86, коли він отримає 4-дверну версію.

Автор зображень постарався зберегти машині довгий похилий капот, який має актуальний GR86, а також дотримати правильний баланс агресивності без жертв у функціональності 4-дверного седана.

Плавна лінія даху фастбека дала змогу зберегти машині дух спортивності, але не забирати занадто багато місця над головою пасажирів заднього ряду.

Крім того, отриманому автомобілю дісталася радіаторна решітка в стилі GR, оточена вузькими вертикальними отворами для надходження повітря, а також колісні арки, що виступають і підкреслюють широкі колії машини.

Нове покоління Toyota GR86 хочуть перетворити на седан: який вигляд він може мати Нове покоління Toyota GR86 хочуть перетворити на седан: який вигляд він може мати

Бічні дзеркала заднього виду залишилися колишньої форми і конструкції і, як і раніше, встановлюються на дверцятах, а ззаду видно горизонтальні ліхтарі, об’єднані світлодіодною смугою. Завершує перетворення GR86 з купе в 4-дверний седан невеликий дифузор, з боків якого встановлено вихлопні наконечники.

Наскільки великою може бути така машина? За словами художника він орієнтувався на габарити 4,5-метра завдовжки, 1,8-метра завширшки і 1,4-метра заввишки, а також на розмір колісної бази в 2,7-метра.

Чи збереже наступний GR86 свій безнаддувний 2,4-літровий опозитний двигун виробництва Subaru, чи отримає 1,6-літровий турбомотор Toyota поки що невідомо. Підтверджені подробиці про нове покоління GR86, а також про її кузовні версії та технічну сторону машини з’являться не раніше 2025 року, коли відбудеться її прем’єра.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: