Раритетний “Запорожець” в ідеальному стані продається в Сумах

Підпишись на нас:

Чудова новина чекає на любителів раритетних авто. В Сумах продається тюнінгований ЗАЗ 965 1968 випуску. Раритети “горбатий Запорожець” отримав безліч допрацювань, знаходиться в робочому стані та очікує на нового власника.

Запорожцю реставрували кузов, він пофарбовний у червоно-сріблястий, але авто зберегло відомі риси дизайну.

Раритетний “Запорожець” продається в Сумах

Збільшилися задні повітрозабірники за рахунок оснащення автівки 1,2-літровим двигуном від “Таврії”, а гальма авто отримало від ВАЗ 2108. ЗАЗ 965 має 4-ступінчасту механічну коробку. Привабливіший вигляд авто має за рахунок нових дисків Alfa Romeo.

Раритетний “Запорожець” продається в Сумах

Реставрація авто відбулася у 2018 році. Авто має відмінний робочий стан та має пробіг 2000 км. Власник автомобіля стверджує, що авто не їздило по засніженій та дощовій трасі. Звісно, що трансформацій зазнав і салон автівки, тепер він обтягнутий тканиною та штучною шкірою. Встановлено аудіосистема Kenwood з чотирма динаміками потужністю 350 Вт. До аудіосистеми можна під’єднатися через Bluetooth та USB порт.

Раритетний “Запорожець” продається в Сумах

Ексклюзивний “Запорожець” коштує 2800$, власник заявляє, що готовий до конструктивного діалогу та торгу. Не виключення, що можливий обмін. Нещодавно ми писали про продаж в Україні відомої колекції раритетних авто.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: