Посилена бронекапсула та модуль РЕБ: для ЗСУ створили потужну бронемашину нового покоління

Підпишись на нас:

Збройні Сили України невдовзі отримають броньовану машину Inguar-3. Техніка наразі проходить останні випробовування.

Подробиці

Експерти ГО “Український мілітарний центр” описують автомобіль, як тактичну бронемашину нового покоління. Техніка отримала передню та задню бронекапсулу, котра дозволяє автомобіль швидко трансформувати з десантної техніки на транспортний пікап.

Броньована машина Inguar-3 вміщає два члени екіпажу та шість десантників. Автомобіль отримав сучасну бронь, котра може поглинати більшу частину енергії кулі. При цьому сталева бронеплита забезпечує основний захист та остаточно зупиняє елементи ураження.

Посилена бронекапсула та модуль РЕБ: для ЗСУ створили потужну бронемашину нового покоління

Броньована машина Inguar-3 отримала рівень захисту STANAG 4569, котра може витримувати влучання бронебійних куль калібру 7,62×51, а також уламків 155-мм снарядів з 60 метрів. Протимінний захист витримає вибух протитанкової фугасної міни з 8 кг вибухівки (аналог радянської ТМ-62).

До всіх модернізацій, котрі отримала машина, додалась камера нічного бачення, модуль РЕБ з можливістю конфігурування частот, система автоматичного пожежогасіння з оптичними датчиками та фільтрації повітря від хімічного зараження.
Під капотом Inguar-3 знаходиться двигун Deutz потужністю 356 к.с., що працює у парі з АКПП Allison. Кліренс в 45 см забезпечує гарний прохід по складній місцевості.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: