36-річний позашляховик Toyota Land Cruiser «об’єднали» з деталями від Porsche

Підпишись на нас:

Як відомо, рамні позашляховики не мають майже нічого спільного зі спортивними автомобілями. Вони мають зовсім іншу філософію і призначені не для того, щоб швидко проїжджати асфальтові віражі, а щоб успішно долати перешкоди на дорозі. Але одному власнику Toyota Land Cruiser Prado захотілося об’єднати свою машину з Porsche. І на це прохання відгукнулося ательє TLC 4×4.

Подробиці

За вихідну модель було взято позашляховик LC 1988 року випуску (FJ62), якому додали низку деталей, характерних для автомобілів Porsche. Одна з них – 6,2-літровий мотор, що видає 430 кінських сил.

Зв’язку йому склала шестишвидкісна коробка передач, яка здатна забезпечити японському “рамнику” швидкі перемикання.

Що буде, якщо схрестити Toyota Land Cruiser з Porsche

Разом з тим, Land Cruiser з нальотом Porsche звучатиме майже як оригінальний спорткар завдяки 3-дюймовому вихлопу з нержавіючої сталі.

Щоб машина могла вчасно зупинятися після різких прискорень, для неї передбачили збільшені гальмівні диски та колодки. А за роботу підвіски в автомобілі доведеться відповідати абсолютно новим пружинам OME і амортизаторам фірми Fox Racing.

Решта доопрацювань, які об’єднали в собі Land Cruiser і Porsche, включили в себе появу у позашляховика сірого оздоблення салону, яке було натхненне німецькою маркою.

Що буде, якщо схрестити Toyota Land Cruiser з Porsche

Шкіряні сидіння можуть похвалитися вставками, що імітують дизайн тканини “Порше” з 60-х, а дверні панелі спроектовані таким чином, щоб нагадувати двері класичного 911-го.

У скільки клієнту обійшлася модернізація його Toyota Land Cruiser, що зробила його близьким родичем Porsche, не уточнюється, але навряд чи дешево.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: