Зупинять в будь-якому разі: які автомобілі викликають недовіру в патрульних

Підпишись на нас:

Дехто говорить, що це міф, а дехто дійсно вірить, що автомобілі з певними елементами частіше зупиняє поліція. Сьогодні ми поговоримо про зовнішній вигляд автомобіля, котрий найчастіше викликає у патруля недовіру.

Тонування. Вже не один рік поспіль даний елемент автомобіля викликає в інспектора підозри, адже за темним склом не видно ні салон автомобіля, ні його пасажирів.

Антикрила. Такий елемент кузова викликає підозру тим, що його власник може полюбляти екстремальну їзду. А отже інколи водій може їздити з більшою швидкістю, ніж це дозволено.

Гучна вихлопна. Такі автомобілі привертають до себе увагу не лише поліції, а й громадян. Саме тому інспектора будуть пильнувати за таким водієм.

Стара модель автомобіля. Інспектора часто зупиняють автомобілі, котрим понад 30 років, щоб перевірити їх водія на наявність техогляду.

Діти в салоні. В цьому випадку поліцейські хочуть переконатись чи дотримується водій нових ПДР та має в салоні дитяче автокрісло.

Дивні рухи водія. Найголовніше, що привертає увагу поліцейських – це незрозуміла поведінка водія за кермом. Таким чином інспектор зупиняє транспортний засіб, щоб дослідити чи водій не в розшуку тощо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: