ДВЗ

Назавані автомобільні марки, що роблять найвитриваліші двигуни

Двигун вважається серцем автомобіля і однією з найдорожчих деталей в його конструкції. Значною мірою від нього залежить як продуктивність машини, так і її економічність та надійність, що безпосередньо відбивається на довгостроковій вартості володіння.

Експерти порталу “Finance.Yahoo” опублікували результати дослідження журналу “GoBankingRates”, в якому експерти назвали автомобільні бренди з найвитривалішими двигунами.

5 місце – Ford

Компанія, що володіє великою історією з точки зору моторної інженерії. Першим винаходом Генрі Форда був якраз двигун, який в кінцевому рахунку дістався його автомобілю.

Протягом всієї історії мотори Ford стали синонімом надійності та довговічності, а силові агрегати Ford 5.0 Coyote V8 і 3.5 V6 EcoBoost зарекомендували себе як то, що майже неможливо «вбити».

Chevrolet

За десятиліття володіння безліччю марок General Motors побудував незліченну кількість двигунів, але найміцнішими серед них вважаються мотори Chevrolet.

Дизельні мотори цього бренду важко перевершити з точки зору надійності, а двигуни V8 і зовсім є культовими. З 1997 року мотор LS змінив три покоління і довів свою простоту в обслуговуванні і безвідмовність протягом усього терміну служби.

Lexus

Згідно з численними дослідженнями, проведеними останніми роками, автомобілі Lexus вважаються одними з найнадійніших у світі з погляду роботи їхніх двигунів. Причому моделі, оснащені моторами 1UR-FE, 2JZ і 2GR, називають чи не найзразковішими на планеті в цьому показнику.

Honda

Перше, що спадає на думку, коли мова заходить про автомобілі Honda, це надійність їхніх двигунів, здатних навіть без регулярного технічного обслуговування і догляду проїжджати в середньому 320 тисяч кілометрів і не ламатися.

Незалежно від того, чи оснащена машина мотором K-Series (Civic, Element або CR-V), або ж використовує двигуни J35 (Pilot, Accord, Odyssey) і H22A (Prelude і Accord SiR), можна бути впевненим у їхній найвищій надійності та довговічності.

Toyota

Складно стати найбільш продаваним автомобільним брендом у світі, якщо не навчитися при цьому створювати відмінні двигуни. Протягом багатьох років Toyota розробляла мотори, які регулярно дарували їхнім власникам сотні тисяч, а іноді й мільйони кілометрів пробігу без будь-яких серйозних неполадок.

Одними з найміцніших агрегатів цього автовиробника експерти називають мотори серії 2GR, 1JZ і 2JZ, а також сімейство двигунів UZ, які використовували в багатьох седанах, мінівенах і пікапах (наприклад Tundra), а також позашляховиках (Land Cruiser і Sequoia).

Останні публікації

Нещодавно оновлений кросовер Duster тепер став ще дешевшим

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 року пережив серйозне оновлення. Автомобіль вже надійшов у…

1 годину тому

Найдешевший кросовер Volkswagen глибоко оновлюється: перша інформація

Кілька років тому компанія Volkswagen запустила в Індії продаж компактного кросовера Taigun, який став найдешевшим…

2 години тому

Toyota планує випустити «заряджений» автомобіль, розробляти який припинила у 2015 році

Компанія Toyota у 2015 році представила концепт нового спорткара S-FR. Ця модель вийшла компактною і…

3 години тому

Як водіям фур виїхати за кордон: деталі закону про мобілізацію

Від сьогодні інспектори Державної прикордонної служби України в пунктах пропуску перевірятимуть наявність військово-облікового документу в…

4 години тому

Дуже популярний: кросовер за 9 000$ в перші години замовили 50 000 людей

В Індії старували продажі кросовера XUV 3XO, котрий побив всі рекорди ринку. Позашляховик за 9…

5 години тому

Поставити автомобіль на облік в ТЦК: нова постанова Кабміну

Неочікувана новина сколихнула мережу - у Верховні Раді пропонують поставити на облік в ТЦК всі…

6 години тому