ДВЗ

Mitsubishi Delica (D:6): легендарний мінівен отримає нове покоління

Компанія Mitsubishi продає свій популярний мінівен Delica з далекого 1968 року, але в останні кілька десятиліть (покоління D:5) ця модель являє собою звичайний вен з кросоверними задатками. Але все може змінитися в новій генерації, коли “Деліка” повернеться до свого коріння і стане повноцінним позашляховим мінівеном з видатними характеристиками на бездоріжжі.

Подробиці

Японські інсайдерські видання повідомляють про те, що в Mitsubishi вже працюють над новою генерацією Delica. Машина отримає індекс D:6 і перетвориться на однооб’ємну модель, якою вона була на зорі свого існування.

Судячи з перших зображень, опублікованих журналом “BestCarWeb”, машині дістанеться дизайн, що споріднює її з концепт-каром D:X зразка 2023 року. Шоу-кар з футуристичною зовнішністю, а також містким салоном, що зручно трансформується, був показаний на виставці Japapan Mobility Show.

Від прототипу серійна Delica D:6 відрізнятиметься простішою L-подібною оптикою, наявністю звичних бічних дзеркал і потайних дверних ручок, а також спрощеним дизайном колісних дисків і задніх ліхтарів.

Довжина такої машини має становити 4,8-метра, ширина і висота – по 1,8-метра, а розмір колісної бази – 2,8-метра.

“Техніка” нової “Деліки” зараз засекречена, але деякі японські ЗМІ впевнені, що автомобіль буде під’єднуваним гібридом. Як ДВЗ у ньому використовують 2,4-літровий бензиновий мотор, що видає 133 кінські сили, зв’язку якому складе 116-сильний електричний двигун спереду і 136-сильний ззаду.

Машина зі 100-відсотковою ймовірністю отримає просунуту електронну систему повного приводу і буде представлена протягом 2025 року.

Останні публікації

Перераховані опції автомобіля, які спровокують нового власника до великих витрат одразу після купівлі

Продавці, що пропонують автомобілі на вторинному ринку, всіляко розхвалюють їх, щоб швидше збути з рук.…

8 години тому

Їх використовують ЗСУ: польські «Краби» отримають вдосконалену південнокорейську гармату K9 Thunder

Південнокорейська компанія Hanwha Aerospace має намір посилити свою присутність на європейському ринку оборони за допомогою…

8 години тому

Під Харковом помітили відновлену російську застарілу гусеничну машину: калічить російських військових під час перевезення

Під час параду 9 травня в РФ показали незвичайну машину під назвою 502ТБ «Алтаєць», яка…

10 години тому

Британська розвідка: Росія почала масово використовувати китайські легкі всюдиходи

Згідно з інформацією, опублікованою Британською армійською розвідувальною службою 13 травня 2024 року, відбулася значна ескалація…

11 години тому

ЗСУ вперше отримають німецькі артилерійські снаряди з дальністю ураження до 100 км

Як повідомляє німецька газета Handelsblatt, Німеччина має намір збільшити артилерійські можливості України, поставивши прототип артилерійського…

12 години тому

Фахівець назвав автомобілі, які потребують частої заміни моторної оливи

Деякі автомобілі оснащені такими двигунами, які псують оливу швидше за інші. Однак самостійно з'ясувати це…

13 години тому