Експерт розповів про всі “хвороби” вживаного Renault Koleos: наскільки надійний цей кросовер

Підпишись на нас:

На українській “вторинці” доступний кросовер Renault Koleos, який є спорідненим для Nissan X-Trail у версії T31. Серед водіїв “француз” не користується належним попитом, хоча він недорогий, не гниє і добре адаптований до бездоріжжя. Експерт “вирішив розповісти про всі нюанси Koleos, на які варто звернути увагу під час купівлі.

Подробиці

На ринку найпоширенішою є версія з “ніссанівським” мотором на 2,5 літра (177 сил). Він прекрасно піддається ремонту, але не сприймає бензин нижче АІ-95. Проблеми з двигуном починаються через 150 000 км пробігу, хоча “капіталку” можна відстрочити правильним доглядом. Також трапляється і дволітровий дизель на 173 к.с. Він вкрай “живучий”, хоча і доставляє власникам чимало проблем.

Експерт розповів про всі "хвороби" Renault Koleos, з огляду на які можна купити надійний кросовер

До речі, дизельний ДВЗ поєднується з надійним гідроавтоматом, який працює без жодних нарікань щонайменше 200 тисяч км. Бензомотор зустрічається з МКПП або варіатором. “Механіка” вкрай ресурсна і не потребує ремонту протягом 300 тис. км. Варіатор від Jatco також вважається безпроблемним, але під час купівлі новий власник, як правило, не може визначити його справжній стан.

Підвіска Колеоса служить до 120 тисяч км, але тільки за умови експлуатації на асфальті. На бездоріжжі швидко виявляються проблеми зі стійками і кульовими. Також експерти відзначили невиразну роботу датчика дощу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: