СБУ знищує російські ракетні комплекси з РЕБ FVP-дронами нового типу

Підпишись на нас:

Як повідомляє «Мілітарний», СБУ успішно застосувала новий тип безпілотника-смертника з автосупроводженням цілі для ураження російських систем ППО.

Подробиці

На кадрах, оприлюднених СБУ, видно, як безпілотники самостійно захоплюють і вражають цілі, ефективно знищуючи російські зенітно-ракетні комплекси, включно з системами «БУК» і «ТОР».

Незважаючи на зусилля російських систем протиповітряної оборони, вони не змогли запобігти виявленню та враженню українськими безпілотниками.

У СБУ відзвітували про значні успіхи, заявивши про знищення лише за тиждень групи російських ЗРК, у тому числі різних модифікацій зенітних комплексів «БУК» і «ТОР-М2», а також інших зенітних систем.

Ці дрони, ймовірно, оснащені передовою технологією, мають повний захист від систем радіоелектронної боротьби, що дозволяє автономно вражати цілі.

Використання безпілотних літальних апаратів з машинним зором і автономним відстеженням цілей підвищує ефективність ураження рухомих цілей.

Джерела припускають, що ці безпілотники можуть бути українським інноваційним рішенням, таким як безпілотник RAM X, який концептуально схожий з ізраїльським HERO-400 або російським Lancet — різновидом безпілотника-смертника.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: