ДВЗ

Haval готує конкурента Hyundai Santa Fe та KIA Sorento з низькою витратою палива

Компанія Haval планує випустити новий кросовер з гібридною силовою установкою, який у модельній лінійці займе місце вище за модель H6.

Подробиці

Нещодавно у китайських ЗМІ з’явилися фотографії новинки, яку називають Xiaolong Max або B07. Також у базі Мінпрому КНР опублікували кілька зображень цього автомобіля без маскувального камуфляжу. Новинка більша, ніж H6, і її розміри становлять 4758 мм завдовжки, 1895 мм завширшки і 1725 мм заввишки на колісній базі 2800 мм. Це робить її приблизно такою самою за розміром, як Hyundai Santa Fe або Kia Sorento.

Згідно з даними китайськими ЗМІ, новий кросовер пропонуватиметься з двома гібридними силовими установками, заснованими або на 115 – або 153 – сильному, турбованому 1,5-літровому чотирициліндровому двигуні, а також з батареєю ємністю 9,41 кВтг або 19,27 кВтг. Заявлена дальність ходу виключно від електрики за стандартом WLTC становить відповідно 44 та 86 км.

Поки не ясно, чи будуть у моделі якісь варіанти із виключно бензиновою силовою установкою. Однак повідомляється, що як і у H6 і Jolion, B07 буде запропонований вибір з двох варіантів дизайну передніх частин. Одна має велику закриту решітку радіатора з характерним ромбовидним візерунком, а інша більш преміальну хромовану решітку, обрамлену світлодіодними денними ходовими вогнями, які простягаються вниз від вузьких фар.

Серед цікавих особливостей нового кросовера — інтер’єр з кількома екранами, що розтягнулися на всю довжину панелі приладів, а також незвичайна похила центральна консоль з двома великими бездротовими зарядними майданчиками. Також на центральній консолі є чотири перемикачі та ряд кнопок, але немає звичайного селектора перемикання передач. Вибір режимів, швидше за все, буде кнопковим або через важіль на кермовому стовпчику.

Поки не ясно, коли китайці планують представити новинку, але, відштовхуючись від того, що інформація про неї з’явилася в базі місцевого Мінпрому, можна очікувати, що презентація не за горами. Цілком ймовірно, що дебют відбудеться на Шанхайському автосалоні у квітні 2023 року, тоді ж, швидше за все, буде озвучено реальну назву цього автомобіля.

Останні публікації

Ексклюзивний спорктар від Toyota та BMW помітили в Києві

Розкішне куре сфотографували в столиці. Ексклюзивна Toyota GR Supra 2020 року була помічена в Києві…

56 хв. тому

Як не отримати штраф за вимкнене світло фар: порада від експертів

Від 1 травня 2024 року для водіїв змінились деякі ПДР. Тепер потрібно обов’язково використовувати ближнє…

2 години тому

Один у полі також воїн: український танк відбив атаку окупантів під Урожайним

Українські захисники інколи роблять неможливе, щоб зупинити окупантів. Днями в мережі з’явилось відео на якому…

3 години тому

Німецький раритет: в Україні знайшли рідкісний мотоцикл 60-х

Старенький мотоцикл родом з 60-х виявили в одному з гаражів України. Подейкують, що модель може…

4 години тому

Opel з «горбом»: в столиці помітили рідкісний ралійний екземпляр

Доволі рідкісний екземпляр днями було помічено в Києві. На одній із зупинок міста стояв ралійний…

6 години тому

Найпотужніший BMW року готується до дебюту: на останньому фото розкрито нові деталі

Компанія BMW продовжує тестувати прототип гібридної версії нового M5. Це буде перша подібна модифікація у…

15 години тому