Renault і Dacia розробляють новий дешевий кросовер: проїде 320 км без АЗС

Підпишись на нас:

Хетчбек Dacia Spring ще до виходу на ринок був приречений на успіх. Це підтвердили і продажі автомобіля: його постійно розкуповують великими партіями. Румунська модель є бестселером Європи з моменту виходу на ринок. Але вже зараз Renault задумалася про оновлення цього автомобіля. Тому не дивно, що в Мережі з’явився рендер нового Dacia Spring 2027 року.

Подробиці

Згідно з інформацією, що надходить, румунська модель буде кардинально перероблена. При цьому вона залишиться доступною. Компанія Dacia працюватиме над тим, щоб утримати вартість нового Spring у межах 10-15 тисяч євро. Але поки що виробник не визначився з форм-фактором майбутньої моделі. З чуток, новий Spring випустять у кузові хетчбек, однак його дорожній просвіт буде збільшено. Тобто автомобіль вийде таким собі компактним кросовером з хорошою прохідністю.

Renault і Dacia розробляють новий дешевий кросовер - перше зображення Spring

Відомо, що в основу румунської новинки ляже платформа AmpR, розроблена спеціально під невеликі електрокари. Зміна основи призведе до масштабної модернізації кузова. На користь цього припущення говорить ще й необхідність поліпшити аеродинаміку автомобіля з метою збільшення запасу ходу.

Румунська новинка має дебютувати у 2027 році. Тобто у Dacia є приблизно 2,5 роки на завершення розробки. Новий Spring зможе проїжджати без підзарядки близько 250-320 кілометрів. Тобто автомобіль не отримає більш ємний акумулятор, ніж у його попередника.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: