ДВЗ

Volkswagen все ж випустить седан, який назвуть Passat Pro: перші фото

Дехто й досі інстинктивно асоціює легкові автомобілі із седанами. І це незважаючи на те, що теперішній час можна назвати справжньою епохою одержимості кросоверами та позашляховиками. Але це не означає, що виробники повністю відмовляються від традиційного кузова. Прикладом тому є новий Volkswagen Passat Pro 2025 року, який скоро вийде в Китаї.

Подробиці

Passat Pro насправді – це не єдиний середньорозмірний седан, який випускається в Піднебесній. Нещодавно був розсекречений новий Matogan. Він розроблений Volkswagen спільно з FAW. А Passat Pro зі свого боку буде випускатися на спільному підприємстві з SAIC. Напередодні офіційного дебюту цього автомобіля на сайті китайського Мінпрому було опубліковано фотографії машини, які розкривають її зовнішній дизайн.

Дизайн новинки доволі передбачуваний, але при цьому нудним його не назвеш. Автомобіль нагадує європейський Passat тільки в кузові універсал. При цьому седан трохи більший за останній у плані габаритів і колісної бази. Автомобіль буде доступний з колесами діаметром від 17 до 19 дюймів. Чому новинку наділили приставкою “Pro” у назві – поки що не зрозуміло. Щодо салону, то його фотографій поки що немає. Є ймовірність, що він буде виконаний в одній стилістиці з Matogan. Моторна лінійка седана охоплює базовий 1,5-літровий агрегат на 158 к.с. і потужніший 2,0-літровий двигун на 217 к.с. При цьому європейський Passat має в своєму розпорядженні підключаються і м’які гібридні установки, дизелі та бензинові ДВС.

Останні публікації

На фронт відправили десятки мікроавтобусів від Volkswagen: надійні і економічні

Українські прикордонники отримали від волонтерів велику партію транспорту. Цього раз MK Foundation поповнив автопарк Державної…

48 хв. тому

В Україні з’явиться бюджетний мінівен популярної марки: проїде до 330 км без АЗС

На українському ринку з’явиться новий автомобіль від компанії Citroen. Модель Berlingo 2024 буде представлена в…

2 години тому

Техніка, снаряди і не тільки: чи дійсно в Україні відкриється завод Rheinmetall

В Україні планують відкрити завод по виготовленню зброї від найбільшого оборонного гіганта Rheinmetall. Компанія повідомила,…

3 години тому

В Тернополі в одному ДТП розбили 3 дорогі автомобілі: автотроща на мільйони гривень

Жахлива автокатастрофа сталась на Тернопільщині. В ДТП потрапили два елітних автомобіля, на жаль, не без…

4 години тому

Які категорії водіїв потраплять автоматично до Реєстру військовозобов’язаних

Вже з червня 2024 року почне функціонувати Реєстр військовозобов’язаних «Оберіг». Реєстр буде отримувати дані з…

4 години тому

Моторист пояснив, чому паливо з однієї АЗС витрачається швидше, ніж з іншої

В один прекрасний момент будь-який автолюбитель може зіткнутися з такою проблемою, як збільшена витрата пального.…

13 години тому