ДВЗ

Новий кросовер із Китаю отримав дизайн від преміальних Porsche, Ford і Lamborghini

Denza, китайський бренд, який є спільним підприємством BYD і Mercedes-Benz Group, представив зовнішній дизайн нової моделі під назвою N7. П’ятимісний кросовер, який, як очікується, буде доступний з варіантами електричної та гібридної трансмісії, має нижчий, ніж зазвичай, кліренс і спортивний стиль, запозичений від інших автовиробників.

Подробиці

N7 є серійною версією минулорічної концепції Inception і має еволюцію тієї самої теми дизайну. Світлодіодні фари нагадують фари моделей Lamborghini, а лінія вікон і задні плечі нагадують Ford Mustang Mach-E. Задні ліхтарі на всю ширину мають дизайн, натхненний Porsche. Тим не менш, N7 може похвалитися декількома унікальними особливостями, такими як ДХО, встановлені на бампері, які зливаються зі складними впускними отворами, і розширена хромована окантовка над бічними вікнами. Інші основні моменти включають велике заднє антикрило, диски з п’ятьма спицями, дверні ручки врівень і високотехнологічний дифузор, які сприяють аеродинамічному дизайну автомобіля.

Кросовер має порти для зарядки з обох боків кузова, як і мінівен Denza D9, який вже продається в Китаї. Ми також можемо побачити датчик LiDAR і камери, що натякає на функції напівавтономного водіння, хоча можна з упевненістю припустити, що позашляховик буде оснащений повністю цифровою панеллю приладів і великою кількістю технічних функцій у салоні.

У нас немає подробиць про основу N7, вважається, що він буде доступний з гібридною та повністю електричною трансмісіями. Те ж саме стосується D9, який має різну вихідну потужність від 296-401 к.с. для DM-i Hybrid і від 308-369 к.с. для EV. Довжина серійної моделі, ймовірно, буде схожа на концепт, який становив 4,9 м.

Denza N7 буде представлено в Китаї найближчими місяцями, а також очікується, що більший трирядний позашляховик N8 з’явиться пізніше цього року. Як повідомляє cnevpost , Чжао Чанцзян, який є керівником відділу продажів Denza, раніше натякав на ціну близько 400 000 ієн (57 504 доларів) за позашляховик. Для тих, хто не знайомий з Denza, компанія була заснована в 2010 році як спільне підприємство між BYD і Daimler, які спочатку мали 50-50% акцій власності, але з 2021 року співвідношення змінилося до 90%-10%.

Останні публікації

Рідкісний двомісний кабріолет Ford: в Києві з’явився маловідомий автомобіль

В столиці помітили рідкісний та маловідомий кабріолет Ford StreetKa. Компактний автомобіль хоч і вирізняється серед інших,…

3 хв. тому

В Хотині з’явився новий маршрут: рейсові MAN та Mercedes-Benz вже готові до роботи

Вперше за довгі роки в Хотині Чернівецької області з’явився маршрут кільцевого автобуса. Рейс не працював…

50 хв. тому

Водіям розкрили місця на кузові кросовера Hyundai ix35, які іржавіють у першу чергу

Кросовери Hyundai ix35 випускали з 2010 до 2015 року, причому виробництво вели в Південній Кореї,…

10 години тому

Чеська компанія має намір поставити Азербайджану найбільшу за 35 років кількість самохідних гаубиць

Згідно зі статтею, опублікованою в чеських ЗМІ оборонна компанія Excalibur Army планує доставити до Азербайджану…

11 години тому

Стало відомо, який стратегічний резерв ракет має Росія для обстрілів України

Росія зберігає певний стратегічний запас ракет, продовжуючи їх виробництво для ударів по Україні, заявив речник…

12 години тому

Армія США проводить випробування нової евакуаційної машини: може тягнути 80 тонн і екіпаж пошкодженого танку

Як повідомило Міністерство оборони США, бойова евакуаційна система M88A3 Hercules Heavy Equipment Recovery Combat Utility…

13 години тому