ДВЗ

Названо 5 бюджетних вживаних автомобілів із необмеженим ресурсом

Купівля авто на вторинному ринку за 250 000 грн – посильне завдання навіть для водія-початківця. Однак важливо розуміти, що в нинішніх реаліях це буде машина солідного віку, яка, швидше за все, змінила жодного власника. Крім того, велика ймовірність нарватися на відвертий автомотлох.

Mitsubishi Galant

Багато автолюбителів забули про цю надійну, цікаву в плані оснащення і ресурсну модель після виходу останньої модифікації в середині нульових років, вважаючи, що Galant став не тим, яким був раніше. Насправді ж автомобіль у дев’ятому поколінні дуже гарний. Це все такий же досить потужний варіант з хорошим потенціалом і великим ресурсом. Крім того, автомобіль має дуже цікаве технічне оснащення і при своєчасному утриманні не буде доставляти власнику жодних проблем щодо потреб у витратах на ремонт ДВЗ або трансмісії.

Opel Vectra

Це такий же недооцінений автомобіль, як і Galant, якщо брати за приклад останню модифікацію середини нульових років виробництва. В той же час, сама модель може похвалитися як багатим технічним оснащенням, так і великим запасом міцності. Також не можна не згадати і про досить високий рівень комфорту. Автомобіль дійсно хороший за багатьма показниками, але його рідко розглядають до придбання через самого виробника та чуток про нього, тоді як весь негатив на ділі застосовний до моделей Opel пізніших років випуску.

Renault Megane

Ще одна недооцінена модель на українському ринку, яка не користується великим попитом, а самі автомобілісти вважають за краще переплачувати за однокласників. Адже Megane за 250 000 грн можна придбати свіжіших років виробництва. У цьому випадку йдеться про третє покоління 2008-2011 років. Це досить цікава модель з гарним оснащенням та міцними агрегатами. Вона стабільно служить власнику довгі роки при своєчасному обслуговуванні і не доставляє проблем, якщо брати до уваги бензинові модифікації.

Ford Mondeo

Розглядаючи варіанти авто за 250 000 грн, не можна оминути і цю модель 2008 – 2009 років виробництва. Зараз за ці гроші можна купити не «нашпигований» опціями варіант з міцним 2,0-літровим бензиновим мотором і з механічною трансмісією. Незважаючи на це, у користування автолюбителя потрапить гарна машина з міцною силовою частиною, а також із привабливим дизайном. У разі цього варіанта, головне вчасно обслуговувати ТЗ, і тоді Mondeo стабільно прослужить до 400 і більше тисяч кілометрів пробігу.

Hyundai Accent

Ще одна модель, купівлю якої обов’язково варто розглянути у бюджеті до 250 000 грн. Це буде автомобіль у першому поколінні у дорестайлінговій модифікації 2010-2013 років випуску з відповідним пробігом до 200 тис. км. Однак не варто панікувати, адже такий, здавалося б, великий пробіг для моделі не вирок. Машина стабільно бігає набагато більше і не доставляє при цьому проблем, якщо її вчасно обслуговують. Що стосується модифікацій, доступних у цьому бюджеті, то це буде Accent з 1,4-літровим мотором та виключно з механічною коробкою перемикання передач.

Останні публікації

Таку поведінку автомобіля ігнорувати не можна: експерт назвав 4 ознаки несправності гальмівної системи

Одним із найважливіших вузлів автомобіля є гальмівна система. Вона безпосередньо відповідає за безпеку водія, пасажирів…

46 хв. тому

7 ситуацій, коли механічна коробка передач краща за автоматичну

Автолюбителі сперечаються, що краще, автоматична коробка передач або механічна, з моменту появи першого варіанту. При…

2 години тому

Nissan готує оновлення свого найдешевшого кросовера: розкриті зміни в дизайні

Кросовер Nissan Magnite 2025 року скоро отримає оновлення. Японський бренд уже кілька місяців тестує модернізовану…

3 години тому

Моторист назвав мастило, яке допоможе впоратися з підвищеною витратою мастила в двигуні без ремонту

У якийсь момент автомобіль починає все більше витрачати мастила. У цьому випадку велика ймовірність, що…

3 години тому

Mazda оновила популярний кросовер CX-5 та готова дивувати

На ринок готується вийти кросовер від бренду Mazda. Новинка стане новим конкурентом Toyota RAV4 та…

5 години тому

База металобрухту: українське село Соловйове стало для окупантів жахіттям

Окупанти могли вже пошкодувати, що вони зайшли в село Соловйове на Донеччині, адже населений пункт…

6 години тому