Водіям розкрили місця на кузові кросовера Hyundai ix35, які іржавіють у першу чергу

Підпишись на нас:

Кросовери Hyundai ix35 випускали з 2010 до 2015 року, причому виробництво вели в Південній Кореї, Словаччині та Чехії. Усі представлені на ринку старі авто – варіанти імпортного походження. Експерти розповіли, в чому слабкі місця моделі. Особливу увагу було приділено стану кузова після тривалої експлуатації.

Подробиці

Так, міцність лакофарбового покриття у цих кросоверів залишає бажати кращого. Причому найбільше страждають автомобілі з акриловим покриттям, пофарбовані в «металіки» переживають час краще. Перші осередки з’являються на колісних арках, розташованих позаду. Страждають також двері багажника, дах спереду і капот. Недостатній захист камери заднього виду призводить до виходу її з ладу, при цьому відновити її вже не вдається.

Водіям розкрили місця на кузові Hyundai ix35, які іржавіють у першу чергу

На машинах до рестайлінгу, випущених після 2013 року, виходять з ладу датчики парктроніка через вплив вологи. Місце на лобовому склі, де встановлено підігрів, часто тріскається від різниці температур. Проблеми спостерігаються і з панорамним люком, який встановлювався як опція. Без змащення напрямних він починає клинити.

Якщо розглядати елементи, які оздоблені під хром, у них неминуче стає спученою плівка. В цілому, по кузову у автомобіля виникає безліч різноманітних складнощів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: