ДВЗ

Стало відомо, чому популярний кросовер Ford критикують американці

Компанія Ford за останні кілька років внесла незначні зміни в кросовер Escape, більш відомий українцям як Kuga. Цей автомобіль сьогодні зустрічається на обмеженій кількості ринків. Наприклад, у Європі Kuga вже не продається, хоча ще нещодавно його ставили в один ряд із найкращими кросоверами.

Подробиці

Нинішній Escape четвертого покоління був випущений в 2019 модельному році і не викликав особливого ентузіазму у фанатів бренду.

Багато американців акцентують увагу на тому, що Escape з точки зору дизайну стає менш привабливим, ніж конкуренти. З огляду на дуже високу конкуренцію в сегменті, ця особливість знижує популярність кросовера.

Всередині водію і пасажиру не пропонується нічого оригінального. Є постійні скарги на те, що складно знайти один із двох підстаканників на центральній консолі, коли на вулиці темно. Для автомобіля цієї цінової категорії Ford було б непогано оточити ці тримачі додатковим освітленням.

Якість пластику це ще одна проблема. Зокрема, кришка скриньки для рукавичок виглядає дешевою. Загалом, підгонка та оздоблення хороші, але не найкращі у своєму класі. Наприклад, у новітньої Toyota RAV4 ці параметри «на голову вище».

Прискорення у кросовера впевнене, але не приголомшливе. Багато хто воліє мати більше потужності, але Escape, незалежно від комплектації, цього не потребує, оскільки його цільова аудиторія орієнтована на сім’ю.

Інтер’єр в американської моделі оздоблений недорогими матеріалами, що теж робить його менш привабливим, ніж у однокласників. Прямі конкуренти останнім часом стали пропонувати більше преміальних опцій.

На дорозі та в заторах Escape залишається знайомим, впевненим у собі кросовером. Але навіть у версії ST Line він не є спортивним. Тобто переплачувати за цю комплектацію не має сенсу, якщо ви хочете швидкий кросовер середнього розміру.

Escape, який хоч і програє однокласникам за якістю виконання, як мінімум не поступається їм за ефективністю роботи систем безпеки. Для американського ринку ця обставина відіграє важливу роль.

 

Останні публікації

Північна Корея випробовує нову тактичну балістичну ракету з автономною системою навігації

Північна Корея оголосила про випробувальний запуск тактичної балістичної ракети, оснащеної новою автономною навігаційною системою, описавши…

38 хв. тому

РФ розмістила в парку під Москвою трофейний український танк Abrams M1A1

Під Москвою РФ показали трофейний американський основний бойовий танк (ОБТ) Abrams M1A1, який Сполучені Штати…

2 години тому

Volkswagen поки що не може розробити недорогі автомобілі через рішення Renault: усі деталі

Відносно недавно з'явилася інформація про те, що Volkswagen планує домовитися з Renault про спільну роботу…

3 години тому

Легендарна «заряджена» модель Volkswagen повертається: розсекречено зовнішність нового Sirocco

Ще в 2017 році компанія Volkswagen перестала випускати спортивний хетчбек Sirocco. Це рішення було ухвалено…

4 години тому

Потужніший за Honda Accord і комфорт на рівні Mercedes: у Geely новий економічний і бюджетний седан

У Китаї стартував продаж нового седана Lynk&Co 07 2025 року з гібридною установкою. Автомобіль, розроблений…

5 години тому

Нова Toyota Corolla залишається одним із найдешевших авто на ринку: опубліковано ціни

Японська компанія, випустивши хетчбек Toyota Corolla 2025 року, не стала змінювати ціни на цю модель:…

6 години тому