ДВЗ

Названо 5 найкращих бюджетних вживаних авто, на які не скаржаться власники

Здавалося б, вторинний ринок у Україні кишить пропозиціями, і кожен може підібрати собі машину залежно від доступного бюджету, але ні. Досить часто в процесі пошуку відповідного ТЗ припускаються помилок, зокрема, коли автомобілісти оперують сумою в 400 000 грн.

Hyundai Elantra

Бюджет у 400 000 грн дає змогу автолюбителю придбати цю цікаву модель, що добре себе зарекомендувала, з багатим оснащенням і просторим салоном. Машина отримала привабливий дизайн і надійну технічну частину, що багато в чому і робить її популярною, незважаючи навіть на вік. За 400 тисяч в наші дні можна обрати для себе Elantra 2011 – 2013 років випуску з пробігом в районі 150 – 200 тисяч кілометрів. Переважно це будуть моделі з механічною трансмісією з 1,6- або з 2,0-літровим мотором.

Skoda Octavia

Ще один дуже популярний і затребуваний на вторинному ринку автомобіль, що має величезну масу переваг. Однак саме через те, що модель надто затребувана, на пошуки відповідного варіанту для покупки доведеться витратити більше часу, але це цілком виправдано. Octavia має як хороше оснащення, так і надійну технічну частину, що дає змогу без проблем викочувати по 350 – 500 тисяч км без серйозного втручання в двигун і коробку. Найкраще орієнтуватися на ТЗ з 1,6-літровим мотором і АКПП 2010 – 2012 років виробництва з пробігом близько 200 тисяч км.

Nissan Qashqai

Серед кросоверів, доступних у цьому ціновому сегменті, оптимальним варіантом для придбання можна назвати Qashqai в першому поколінні. Це буде надійний і невибагливий автомобіль з пробігом у 150 – 200 тисяч км 2008 – 2010 років виробництва з гарним технічним оснащенням і без явних проблем із силовою частиною. Машина має великий запас міцності, а також може похвалитися високим рівнем комфорту, що багато в чому і привертає до неї увагу. Зрозуміло, зупинитися з більшою часткою ймовірності доведеться на моделях з 2,0-літровими ДВЗ і механічною КПП на передньому приводі.

Renault Duster

Багато українських автолюбителів недооцінюють цю модель, а ті, кому довелося отримати Duster у користування, не хочуть з ним розлучатися. Це обумовлено багатьма факторами і насамперед доступністю в утриманні, а також хорошою прохідністю і надійністю. Цей автомобіль підходить для експлуатації не тільки в місті, а й далеко за його межами. З бюджетом в 400 000 грн зараз можна розглянути для придбання ТЗ в першому поколінні 2010 – 2012 років випуску з повним приводом і невеликим пробігом в 100 – 150 тисяч км.

Mazda 6

Коли мова заходить за бюджет майже в 450 000 грн, багато хто намагається замахнутися на придбання машини D-класу. На жаль, у цьому плані варто засмутити покупців, адже свіжого представника цього класу за 450 тисяч не купити. Орієнтуватися можна буде хіба що на Mazda 6 і прямих конкурентів 2008 – 2011 років випуску з солідним пробігом, але в хорошому загалом стані.

Останні публікації

ЗСУ вдалося значно покращити захист застарілих танків Leopard 1A5

На фотографії видно тільки передню частину танку Leopard 1A5, але цього достатньо щоб зрозуміти, що…

1 годину тому

Експерти проаналізували новий гусеничний БТР для британської армії: нова броня з балістичним і протимінним захистом

ARES — це бронетранспортер, призначений для безпечного транспортування піхотних військ різними місцевостями. Ares має акцент…

2 години тому

Моторист назвав найнебезпечніші оберти для двигуна автомобіля

Відповідь на це запитання вирішив дати моторист профільного автосервісу. Він розповів, які обороти силової установки…

3 години тому

Власник СТО розсекретив найкращі методи боротьби з конденсатом у глушнику

Насправді все досить просто. Це пов'язано з перепадом температур і вологою, яка присутня в повітрі.…

4 години тому

Названі системи в авто, які скорочують ресурс двигуна

Досить часто сучасні мотори критикуються не лише автолюбителями, а й експертами. В основному це пов'язано…

5 години тому

Kia пішла на радикальні рішення під час розробки першого пікапа: у нього буде незвичайний мотор

Корейська компанія доволі давно розпочала тестування нового пікапа Kia Tasman 2025 року. Згідно з раніше…

6 години тому