Toyota Yaris з витратою палива 3,1 л на 100 км вже скоро з’явиться в Україні

Підпишись на нас:

В бренда Toyota стартували продажі гібридного автомобіля Toyota Yaris Hybrid в оновленій модифікації. Лінійку розширив гібрид в комплектації Active, котрий очікують і на ринку України.

Подробиці

Новенький Toyota Yaris Hybrid склав конкуренцію популярному Renault Clio E-Tech. Саме ці автомобілі користуються чималий попитом серед європейців.

Toyota Yaris Hybrid в комплектації Active коштує від 23 450 євро, що на 1000 євро дешевше, ніж минула модифікація моделі.

Функціонал гібрида Active складається з: автоматичного кондиціонера, 9-дюймового центрального сенсорного екрана, аудіосистеми з 4 динаміками, бездротової зарядки смартфона, 2-х портів USB-C, переднього центрального підлокітника, передніх електричних склопідйомників, камери заднього виду, адаптивного круїз-контролю, попередження про перетин смуги руху, системи допомоги утримання смуги руху, детектора втоми водія, світлодіодних денних ходових вогнів, світлодіодних задніх ліхтарів, автоматичного освітлення, 15-дюймових сталевих колісних дисків з ковпаками.

Toyota Yaris з витратою палива 3,1 л на 100 км вже скоро з’явиться в Україні

Toyota Yaris Hybrid матиме ще декілька більш коштовних комплектацій: Dynamic, Design, Collection, GR Sport.

Під капотом Toyota Yaris Hybrid буде знаходитись 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 115 або 130 к.с., що працює в парі з безступінчастою з електронним керуванням коробкою передач (e-CVT). Розхід палива у комбінованому циклі становить 3,1 л на 100 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: