Suzuki випустила повнопривідний бюджетний хетчбек з економним двигуном

Підпишись на нас:

Кілька днів тому в Індії стартували продажі Suzuki Swift 2024 нового покоління. Тепер ця модель дісталася європейського ринку. Причому японську новинку можна буде замовити з повним приводом. Однак у Європі Swift оцінили суттєво дорожче, ніж в Індії. У країнах ЄС за японську модель запросили мінімальні 18 500 євро.

Подробиці

За умовчанням хетчбек оснащується 1,2-літровим двигуном з м’яким гібридом. З ним поєднуються 12-вольтний стартер-генератор та 5-ступінчаста механічна КПП або варіатор. Максимальна потужність цього мотора досягає 83 к.с., крутний момент, – 112 Н*м. Крім того, в середній версії передбачається повний привід, що підключається.

Suzuki Swift 2024

Автомобіль запропонований європейцям у трьох виконаннях. Стандартно він комплектується світлодіодною оптикою, колісними дисками на 15 дюймів, тканинним оздобленням салону, камерою заднього виду, індикаторами контролю тиску в колесах та іншими опціями. До складу базового комплексу безпеки увійшли системи моніторингу «мертвих» зон, адаптивного утримання швидкості, попередження про зміну смуги та відстеження уваги водія.

Suzuki Swift 2024

У наступних комплектаціях можна знайти підігрів сидінь, автоматичний клімат та інше обладнання. Тобто компанія Suzuki привезла до Європи більш оснащений Swift ніж той, що нещодавно вийшов на індійський ринок.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: