Geely оновила популярний в Україні бюджетний кросовер

Підпишись на нас:

У Китаї 19 травня стартують продажі оновленого кросовера Geely Boyue L 2024 року. Дореформена версія цієї моделі раніше вийшла на український ринок як Atlas Pro.

Подробиці

Остання модернізація не принесла із собою помітних змін. Зокрема, кросовер вийде з попередньою технічною частиною. Але компанія Geely переробила салон і трохи підкоригувала комплектацію Atlas.

Geely Boyue L 2024 року

Так, кросовер вийде на ринок з колишніми радіаторними гратами, які відрізняються великими розмірами і малюнком, що запам’ятовується. Уздовж її верхньої та бічних частин пролягають світлодіодні стрічки, що становлять головну оптику. Позаду, як і раніше, розміщуються вигнуті ліхтарі, що заходять на стійки.

Geely Boyue L 2024 року

Зміни у салоні виявити досить складно. Наприклад, виробник замінив деякі оздоблювальні матеріали. Усередині з’явилася кнопка швидкого ввімкнення кондиціонера, а форма центрального екрану, габарити якого не змінилися, стала більш правильною. Крім того, кросовер придбав нову панель для бездротової зарядки. Очікується, що мультимедійний інтерфейс теж переглянули.

Під капотом китайської моделі стандартно розміщується 1,5-літровий двигун із турбонаддувом, максимальна потужність якого становить 181 к.с. Є також турбомотор на 2 літри, що видає не більше 218 л. В обох випадках передбачається 7-ступінчаста роботизована КПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: