Geely готує до продажу спортивного наступника для кросовера Atlas

Підпишись на нас:

Китайська компанія Geely розпочала тестування спортивної версії нового кросовера Boyue COOL 2024.

Подробиці

Нагадаємо, що Boyue COOL є наступником Atlas, а його спортивна версія відрізняється лише іншими деталями екстер’єру та інтер’єру. Так, передня частина кузова паркетника обладнана фарами з подвійними лінзами, які поєднуються з круглими поворотами. Задні ліхтарі оформлені у тій самій стилістиці, а на кормі розмістилося дві пари вихлопних патрубків у стилі сучасних гіперкарів (наприклад, Bugatti Divo).

Geely Boyue COOL

Усередині спортивної версії також є мінімальна кількість відмінностей від класичного Boyue COOL. Однак екран цифрової панелі приладів вийшов більш вигнутим і «обтічним». Крісла на «шпигунських» знімках оцінити не вдалося, однак очікується, що їх прикрасить контрастний рядок і яскравий декор (фото: autohome.com.cn).

Geely Boyue COOL

Технічно спортивний Boyue COOL буде аналогічним до «міської» версії. Це означає, що під капотом розміститься 181-сильний агрегат на 1,5 літра з 290 Н*м тягового моменту. Як трансмісію запропонують 7РКПП з подвійним «мокрим» зчепленням. Також новинка в майбутньому може отримати і більш продуктивний 2,0-літровий двигун, доповнений турбіною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: