Стало відомо, коли VW презентує свій найдешевший електромобіль

Підпишись на нас:

Volkswagen готується представити своє бачення майбутнього та переглянути свою нову «мову дизайну» 15 березня.

Подробиці

Автовиробник тримає подробиці в таємниці, але припустив, що вони приймуть ідею бути «народним автомобілем», оскільки вони позначили свої публікації тегами #VWforthepeople.

Компанія також опублікувала коротке відео, на якому показано ID.5 та ID.4 GTX, а диктор компанії написав:

«Це автомобіль, повний останніх інновацій, готовий вийти у світ, але це ще не Volkswagen». Зворотний відлік починається о 4 і закінчується о 2, а потім з’являється повідомлення «Ще 2, 4 тобі».

Тизери загадкові, але, читаючи між рядків, цілком можливо, що автовиробник натякає на ID.2. Це лише припущення, але планується, що ця модель стане доступним електричним «народним автомобілем», і відео зосереджується на номері 2, показуючи електромобілі.

Якщо цього було недостатньо можливих доказів, шпигунські фотографи нещодавно розкрили, як буде виглядати електромобіль. Модель коротша за ID.3 , тому цілком природно припустити, що вона називатиметься ID.2 або ID.2 Golf.

Ми дізнаємося більше наступного тижня, але в попередніх звітах говорилося, що Volkswagen використає подію, щоб представити концепт, який передбачає серійну модель 2025 року. За чутками, автомобіль коштуватиме 22 500 євро і використовує доступні літій-залізо-фосфатні батареї. Модель також може працювати на оновленій версії платформи MEB, відомої як MEB Plus.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: