Як буде виглядати бюджетний Volkswagen, який не потрібно заправляти

Підпишись на нас:

Придбати електромобіль за доступною ціною можливо, адже Volkswagen готує новинку. Volkswagen ID.2 буде бюджетною моделлю, що задовольнить всіх шанувальників  електрокросоверів.

Подробиці

Автомобіль матиме новий стильний дизайн та буде побудований на новій платформі. Попередньо нова модель матиме назву ID.2, габарити авто будуть схожі з кросовером T-Cross. Появу на авторинку Volkswagen ID.2 заплановано в 2025 році.

Volkswagen ID.2

Про появу нового кросовера Volkswagen ID.2 стало відомо після того, як авто помітили під час тестів у зимових умовах. Під час тестування прототип використовував кузов моделі ID.3, щоб приховати від конкурентів дизайн новинки.

Компанія Volkswagen працює над доступнішою версією абсолютно електричної платформи MEB. Вона буде призначена для компактних електрокарів концерну.

В мережі зявилися фото від дизайнерів, які пофантазували та створили макет можливого вигляду Volkswagen ID.2. Для цього майстри скомпонували зовнішність кросовера T-Cross з електричними моделями бренду.

Спереду автомобіля будуть світлодіодні фари, що будуть з’єднані тонкою смугою. Кришка багажникаматиме чорний колір, як інші моделі Volkswagen ID.

Volkswagen ID.2

Імовірно, що найдешевша версія електрокара буде мати акумулятор ємністю лише 30 кВтг. Запас ходу становитиме близько 305 км. За здогадками, модель зможе проїхати понад 400 км на одному заряді.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: