Компанія Suzuki запатентувала найкомпактніший хетчбек

В Індії запатентували дизайн нової компактної моделі Suzuki eWX 2027 року. Даний автомобіль має довжину всього 3,4 метра. Таким чином, він навіть компактніший, ніж Maruti S-Presso. Хетчбек приводиться в рух за допомогою електричної силової установки. Вперше цей автомобіль у вигляді концепт-кара був представлений громадськості на мотор-шоу в Токіо минулого року.

Підпишись на нас:

Судячи з того, що довжина автомобіля становить лише 3,4 метра, в Японії він би належав до сегменту кей-карів. Однак через форму кузова машину також можна назвати хетчбеком. Нова модель має квадратний дизайн із високим кузовом. Схоже, що при його створенні розробники надихалися автомобілем Wagon R. Запатентована модель доволі сильно схожа на концепт. У неї немає фар, а лобове скло вигнуте і виходить за передні стійки. Кузов машини повністю облицьований, колісні диски закриті ковпаками.

Компанія Suzuki запатентувала компактну новинку завдовжки всього 3,4 метра: де з'явиться цей автомобіль?

Поки що виробник не розкриває специфікації своєї новинки. Найімовірніше, автомобіль буде оснащений тільки одним електромотором. Раніше бренд заявляв, що дальність ходу концепт-кара досягає 230 кілометрів. Офіційно дата дебюту хетчбека на індійському ринку Suzuki не називається. Одночасно з цим повідомляється, що японська компанія зараз також працює над електричним позашляховиком eVX. Він стане прямим конкурентом майбутнього Hyundai Creta EV. Його виробництво стартує в лютому наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: