Suzuki готує принципово новий кросовер eVX: проїде 500 км без АЗС

Підпишись на нас:

Компанія Suzuki показала прототип нового електрокросовера eVX одразу на кількох автомобільних виставках. Судячи з інформації, що надходить, ця модель скоро надійде на ринок. На це вказує той факт, що новий Suzuki eVX 2025 року вийшов на дорожні випробування. Електричний кросовер поки вкритий камуфляжем, але деякі його деталі вже відомі.

Подробиці

Японська новинка проходить випробування на дорогах Індії. Тобто автомобіль спочатку вийде на місцевий ринок. При цьому не виключено, що Suzuki eVX стане глобальною моделлю. Фотографії, що з’явилися в Мережі, вказують на те, що серійна версія кросовера значно відрізнятиметься від прототипу.

Suzuki готує принципово новий кросовер eVX: опубліковано перші фото серійного авто

Так, новинка отримає зовсім іншу, більш класичну головну оптику великого розміру, тоді як у концепта вона була представлена у вигляді кількох світлодіодних стрічок. Можливо, кузов у eVX виявиться менш незграбним.

Suzuki готує принципово новий кросовер eVX: опубліковано перші фото серійного авто

З чуток, кросовер оснастять акумулятором, що забезпечує запас ходу приблизно в 500 кілометрів. Автомобіль має отримати камери кругового огляду, електропривод і вентиляцію крісел першого ряду, бездротову зарядку і просунутий комплекс безпеки.

На опублікованих знімках також видно, що інтер’єр у eVX оформлений у стилі, не характерному для моделей Suzuki. У новинки великий центральний тунель, під яким передбачається велика ніша. На ньому розташовується порівняно компактна шайба для керування трансмісією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: