Стало відомо, скільки коштуватиме в Україні бюджетний дизельний Peugeot Partner

Компанія Peugeot показала оновлену модель Partner, котра здивувала прихильників від зовнішності до технологій.

Підпишись на нас:

Компанія оновила моделі Partner передню частину за рахунок встановлення нових фар, бампера та логотипа у вигляді щита. Салон обладнали широкоформатним 10-дюймовим дисплеєм, що допомагає в керуванні автомобілем.

Бренд Peugeot показав оновлену дизельну модель Partner

Клієнтам буде запропоновано декілька версій автомобіля, котрі будуть відрізнятись кузовом та силовими агрегатами.

Базовий Partner L1 отримав кузов довжиною 4,4 метра. В його функціонал увійшли системи ABS та ESP, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, фронтальні подушки безпеки, електричний підсилювач керма, електричні склопідйомники передніх дверей, кондиціонер, салон Peugeot i-Cockpit з компактним кермом спортивного типу, верхня полиця для документів, мультимедійна система з сенсорним 10-дюймовим дисплеєм, галогенові фари з системою автоматичного включення.

Друга версія Partner L2 буде завдовжки 4,75 метра. В її функціонал увійшли пакет «Прохідність» (система Advanced Grip Control для оптимального зчеплення на слизькій дорозі, система допомоги при рушанні на підйомі та на спуску, збільшений кліренс), багатофункціональна 3-місна кабіна «Multiflex» (сидіння водія + два пасажира, центральне сидіння з відкидним столиком, крайнє пасажирське сидіння з можливістю складання для перевезення довгомірів), задні датчики паркування, протитуманні фари, збільшені шини тощо.

Бренд Peugeot показав оновлену дизельну модель Partner

Щодо двигунів, то майбутні власники можуть обрати між дизельним 1.5 BlueHDi 100 S&S (100 к.с. та 250 Нм) у парі з механічною 6-ступеневою КПП, або ж турбодизелем 1.5 BlueHDi 130 S&S (130 к.с. та 300 Нм) у парі з автоматичною 8-ступеневою КПП.

Коштуватиме Peugeot Partner 2024 модельного року залежно від своєї комплектації від 902 100 гривень. Також відомо, що існуватиме електричний e-Partner за ціною від 1 346 000 гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: