Audi використовує напрацювання Ferrari для майбутнього кросовера

Оновлений кросовер Audi Q7 2026 року, згідно з інформацією, що надходить, запропонує майбутнім покупцям чимало оригінальних рішень. Насамперед, автомобіль стане розкішнішим, ніж його попередник. Але деякі рішення, які будуть реалізовані в німецькій моделі, є справді оригінальними. Вони вже помітні на прототипах Q7, які Audi вивела на випробування.

Підпишись на нас:

На опублікованих знімках можна помітити, що дверні ручки кросовера набули коробчатої форми. Ferrari використовувала подібне рішення на деяких автомобілях, які італійська марка випускала в минулому. Дверні ручки у німецької моделі інтегровані у вікна. Подібне компонування сьогодні не зустрічається на сучасних автомобілях.

Audi використовує напрацювання Ferrari для майбутнього кросовера: на фото зображений новий Q7 2026 року

Їхні компактні розміри та нестандартне розташування свідчить про те, що дверними ручками, найімовірніше, користуватися не будуть. Тобто Audi Q7 отримає опцію доступу до салону без ключа і віддаленого управління замком. Крім того, таке розташування і форма ручок, мабуть, зумовлені прагненням німецької компанії поліпшити аеродинаміку кузова. Але поки що з боку Audi не надходила інформація з цього приводу.

Audi використовує напрацювання Ferrari для майбутнього кросовера: на фото зображений новий Q7 2026 року

Про технічну частину німецької новинки також мало що відомо. Однак, за чутками, автомобіль збереже як дизельні, так і бензинові мотори. При цьому він отримає гібрид на основі 3-літрового двигуна з акумулятором, що забезпечує запас ходу на електротязі до 100 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: