Українська артилерія високоточним ударом знищила російську систему ППО вартістю більше 200 мільйонів доларів

Підпишись на нас:

Повідомляється, що українська артилерія знищила російський зенітно-ракетний комплекс «Бук».

Подробиці

У Clash Report йдеться, що російський ЗРК Бук-М2 був знищений українськими 44-ю артилерійською бригадою в Запорізькій області.

Пускова установка раптово вибухає після ударів високоточної артилерії українських військ. Деякі джерела повідомили, що це може бути остання версія системи «Бук» радянських часів – сучасний зенітно-ракетний комплекс «Бук-М3» 9К37М3.

«Бук» — це самохідний зенітно-ракетний комплекс середньої дальності. Він призначений для боротьби з крилатими ракетами, розумними бомбами, літаками, а також безпілотними літальними апаратами.

Ракетний комплекс може виконувати завдання самостійно та у складі підрозділу ППО, керованого автоматизованою системою управління (АСУ) зенітно-ракетної бригади. Наведення здійснюється термінальною напівактивною радіолокаційною системою самонаведення, яка складається з інерційної лінії передачі даних на середньому курсі та корекції курсу.

В 2021 році вартість базової версії ЗРК «Бук» (система «Бук-М2») близько $225 мільйонів доларів США. Можна припустити, що вартість “Бук-М3” буде більшою, ніж вартість “Бук-М2”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: