Показали, як буде виглядати новий бюджетний кросовер від Geely та Volvo

Підпишись на нас:

Компанія Lynk & Co, дочірня марка Geely та Volvo, готується представити новий середньорозмірний кросовер Lynk & Co 08, про що було оголошено нещодавно на офіційному сайті виробника.

Подробиці

Сьогодні було опубліковано новий тизер моделі, що демонструє її бічний профіль. У новому автомобілі реалізовано концепцію міської естетики, що підкреслюється унікальним дизайном та інноваційними рішеннями в оформленні кузова. На новому кросовері Lynk&Co 08 привертає увагу одразу кілька цікавих дизайнерських елементів.

Lynk & Co 08

По-перше, це яскравий та оригінальний дизайн, який відрізняється від старшого побратима Lynk & Co 09. Як основні відмінності варто відзначити яскравіше виражені лінії та кути, оригінальний дизайн колісних арок та плавні переходи між елементами кузова. Крім того, кросовер отримав нові світлодіодні фари, а також витонченіший дизайн задньої частини. Одним із цікавих нововведень нового кросовера Lynk & Co 08 стало те, що виробник вступив у партнерство з компанією IT-гігантом Meizu, яка розробила для нього сучасну систему розваг та інформації Flyme Auto.

Це говорить про те, що новий автомобіль має безліч функцій, серед яких, крім звичайної мультимедійної системи, також є навігаційні функції, підключення до інтернету і багато інших можливостей. Що стосується технічних характеристик, новий кросовер Lynk & Co 08 буде оснащений 1.5-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном у поєднанні з електромотором. Більш детальну інформацію про технічні характеристики виробник поки що не розкриває.

Lynk & Co 08

Офіційний дебют нового кросовера Lynk & Co 08 відбудеться 30 березня, а продаж розпочнеться протягом поточного року. Новий автомобіль стане доступним для широкої аудиторії і очікується, що його привабливий дизайн, а також сучасні функції знайдуть своїх покупців.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: