Представлено оновлену Mazda MX-5 з кращою стійкістю на поворотах і оновленим дизайном

Представлено Mazda MX-5 2025 року. Незважаючи на те, що родстери є нішевим продуктом, японська модель має непоганий попит. Це оновлення стане останнім перед виходом нового покоління автомобіля. І воно має посилити позиції "японця" на ринку. Окремо зазначимо, що поліпшення торкнулися як родстера, так і дводверного купе MX- RF.

Підпишись на нас:

Деякі зміни торкнулися екстер’єру автомобіля. Він отримає нові денні ходові вогні, вбудовані у світлодіодні фари. У колірну палітру додано металік Aero Grey. У випадку з кабріолетом, брезент з електроприводом тепер також доступний у бежевому кольорі, а легкосплавні диски мають новий дизайн та оздоблення. Колеса можуть бути 16- або 17-дюймовими залежно від комплектації.

Представлено оновлену Mazda MX-5 з кращою стійкістю на поворотах і освіженим дизайном

Всередині з’явилася нова оббивка крісел, а дзеркало заднього виду тепер безрамне. Екран мультимедійного комплексу має діагональ 8,8 дюйма. У Німеччині Mazda MX-5 також доступна в модифікації Homura зі спортивними сидіннями Recaro, обтягнутими шкірою і алькантарою, гальмами Brembo з червоними супортами, кованими легкосплавними дисками BBS і амортизаторами Bilstein. Ще одне поліпшення – додавання режиму “Трек”. Завдяки йому підвищується стійкість на поворотах. А в найпотужнішій версії додається новий асиметричний диференціал підвищеного тертя на задній осі. Моторна лінійка охоплює два бензинові двигуни потужністю 132 і 184 к.с. Перший поєднується тільки з МКПП, а в другому варіанті додано “автомат” у вигляді опції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: