ДВЗ

BYD під новим брендом випустить схожий на Land Rover позашляховик з мінімальною витратою палива

Цей брутальний позашляховик, орієнтований на бездоріжжя розробляє компанія і він вийде на ринок через один із нових суббрендів автовиробника.

Подробиці

«Коробчаста» форма нового позашляховика відразу привертає увагу, і хоча камуфляж прикрашає весь екстер’єр автомобіля, ми все ще можемо побачити деякі ключові деталі дизайну. Спереду видно яскраво виражену решітку радіатора та світлодіодні фари. Є також міцний передній бампер, який, ймовірно, містить металеву пластину захисту.

Якщо ви подивитеся на новий BYD з боків, ви помітите квадратні, розширені колісні арки, бічні підніжки та яскраво виражені панелі коромисел. Китайський автовиробник також розробив пару великих старих бокових дзеркал, досить вертикальне вітрове скло та квадратні бічні вікна. Задня частина нового автомобіля має унікальний бампер і запасне колесо на дверях багажника.

Car News China повідомляє, що новий позашляховик буде випущений через суббренд, який зараз має кодову назву F-Brand. Поки остаточна назва бренду ще невідома, очікується, що він буде зосереджений на позашляховиках і пікапах.

Принаймні дві різні трансмісії будуть запропоновані з SUV: плагін-гібрид і електрична версія. Хоча на даному етапі відомі обмежені подробиці про ці силові агрегати, стверджується, що гібрид може видавати до 670 к.с., будучи здатним проїхати 1200 км на баку пального.

Це не єдиний новий позашляховик, розроблений BYD. У січні компанія представила свій U8, повністю електричний позашляховик, який продаватиметься під новим брендом YangWang. Він має чотири електродвигуни, які разом видають понад 1100 к.с. і повинні розганятися до 100 км/год за 3 секунди.

Нова модель від «F-Brand» трохи менша за U8 і, як очікується, продаватиметься за ціною від ¥400 000 до ¥600 000 (~$58 000 – ~$87 000), що значно дешевше U8, ціна якого становить від ¥800 000 до ¥1 500 000 (~ $115 000 і ~$217 000).

Останні публікації

Експерт назвав ефективний спосіб, який допоможе остудити двигун після перегріву

Під час виїзду з міста в період травневих свят багато водіїв зіткнулися з багатогодинними заторами…

49 хв. тому

Mercedes-Benz випускає задньопривідне купе з економним двигуном і великим запасом ходу

У Німеччині стартував продаж оновленого купе Mercedes-Benz CLE 300 e 2025 року. Це чергова модель…

2 години тому

Volkswagen нетипово оновив один із свої найпопулярніших кросоверів

Електричний крос-хетч Volkswagen ID.3 2024 року вважається одним із найкращих представників свого класу на європейському…

3 години тому

Боротьба за територію: яка доля очікує колишній завод ЛАЗ

Колись відомий завод ЛАЗ отримав нового власника. Підприємство викупила компанія ТзОВ «Львівінвестактив», котра погасила 82…

4 години тому

Українська родина придбала для ЗСУ бронетранспортер Blackwater Grizzly з США

В Україну прибуде цікавий бронетранспортер Blackwater Grizzly. Машина придбана на кошти жителів Надвірнянської територіальної громади…

5 години тому

Паливозаправник всюдихід: в Україні створили спецтехніку для бездоріжжя

Спецтехніка наразі відіграє вагому роль у відбудові країни після ракетних обстрілів росією. Саме тому українські…

6 години тому