Оновлений Volkswagen Multivan з витратою 6 літрів на 100 км втратив популярний двигун і кілька комплектацій

На європейському ринку стартував продаж Volkswagen Multivan 2025 року. Німецький бренд спростив пропозицію свого популярного мінівена, скоротивши кількість доступних версій. Наприклад, варіант із довгою колісною базою став ексклюзивним і тепер доступний тільки у флагманській модифікації. Крім того, з моторної лінійки зник один дуже важливий двигун.

Підпишись на нас:

Що стосується моторної гами, то поки що немає жодних новин про гібридну версію з модулем, що підключається (PHEV). Multivan eHybrid тимчасово пішов з ринку і, незважаючи на зміни, внесені виробником, не повернувся. У Європі мінівен пропонується тільки в трьох комплектаціях. Також можна обрати модель із 4,97-метровою або 5,17-метровою колісною базою. В обох випадках 7-місний салон є стандартним. У базовій версії автомобіль оснащується LED-оптикою, 10-дюймовою мультимедіа, трьохзонним кліматом, круїз-контролем, розпізнаванням “мертвих” зон тощо.

Volkswagen Multivan оновився на 2025 рік, втративши важливий двигун і кілька комплектацій

У дорожчих модифікаціях додаються панорамний дах, крісла з обігрівом, матричні фари та різноманітні водійські асистенти. У механічній частині вибору у покупця немає. Мінівену належить тільки 2,0-літровий 4-циліндровий дизель потужністю 150 к.с. при 360 Н*м тяги. Він поєднується з 7-діапазонним “роботом” і переднім приводом. У середньому автомобіль на кожні 100 км шляху витрачає 6,4 літра пального, а до “сотні” він розганяється за 11,6 сек. Вартість моделі становить 61 690 – 81 720 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: