Дешева альтернатива Tesla Model 3: новий седан Kia EV4 помічений під час дорожніх випробувань

Прототип нового Kia EV4 2025 року помічений фотошпигунами поруч із науково-дослідним центром корейської компанії. Причому на знімках автомобіль зображений крупним планом, тому можна роздивитися деякі деталі його екстер'єру. Новинка являє собою повністю електричний седан. Її серійне виробництво стартує в березні наступного року.

Підпишись на нас:

В основі цього автомобіля лежить архітектура E-GMP. Новий EV4 стане наступником седана K3, який своєю чергою прийшов на заміну популярного Rio. Дебют корейської моделі намічений на цей рік. Це буде єдиний компактний електричний седан у лінійці компанії, адже Ioniq 6 має більш значні габарити. Відповідно, він буде дешевшим. Очікувана вартість новинки становить від 35 до 50 тисяч доларів або. Основним конкурентом машини стане Tesla Model 3.

Новий седан Kia EV4 помічений крупним планом: це заміна Rio і дешева альтернатива Tesla Model 3

Подробиць про технічні характеристики “корейця” поки що мало. Очікується, що це буде передньопривідна модель з літій-залізо-фосфатним акумулятором і системою 400 В.

Інтер’єр автомобіля вирізнятиметься мінімалістичним дизайном з абсолютно рівною підлогою. Тим часом, Kia нещодавно завершила підготовку до виробництва електрокарів на своєму заводі у Квангмені після восьми місяців переобладнання. Раніше на цьому підприємстві випускалися Pride і Stonic. На ньому можна буде збирати до 150 тисяч “електричок” на рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: