В Мережі з’явилося перше фото салону нового бюджетного кросовера Skoda Elroq

Нещодавно компанія Skoda опублікувала перші офіційні фотографії нового електричного кросовера Elroq. Але на тих знімках було показано автомобіль у щільному камуфляжі. Його наявність не завадила побачити, що новий Skoda Elroq 2025 року відрізнятиметься від інших моделей чеської марки. На користь цього свідчить і фотографія салону кросовера.

Підпишись на нас:

Відомо, що презентація чеської новинки відбудеться через кілька місяців. Але на європейський ринок вона вийде не раніше 2025 року. Інтер’єр у Elroq відрізняється мінімалістичним виконанням. Причому на опублікованій фотографії видно, що внутрішній простір оформлено в стилі, характерному для бюджетних автомобілів. Це враження “згладжують” великий сенсорний дисплей, що височіє на виступаючій центральній консолі, і компактна цифрова панель приладів.

У Мережу витекло перше фото салону нового кросовера Skoda Elroq задовго до офіційного дебюту

Elroq оснастили вузьким блоком управління кліматом. Він нависає над центральним тунелем з двома підстаканниками, які практично заходять під передню панель. Судячи з фотографії, на кермі у Elroq розташовуються сенсорні клавіші. Це рішення, яке застосовує концерн VAG, раніше розкритикували в Європі.

У Мережу витекло перше фото салону нового кросовера Skoda Elroq задовго до офіційного дебюту

Повідомляється, що чеська новинка вийде в трьох задньопривідних і одній повнопривідній версіях. Запас ходу у кросовера перевищить 560 кілометрів. Повні характеристики моделі, ймовірно, розкриють тільки під час презентації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: