ЗСУ знищили ще один «найдосконаліший» російський ЗРК “Панцир-С1”: тепер на Херсонщині

Збройні сили України успішно знищили російський ЗРК "Панцир-С1" в Херсонській області. Руйнування було задокументовано фотографіями обгорілих залишків системи, які опублікував «Мілітарний».

Підпишись на нас:

Припускають, що в систему влучила високоточна ракета GMLRS, що спричинило подальшу пожежу.

Telegram-канал «Росія без контексту» повідомив, що 25 липня 2024 року російську систему ППО було знищено. Крім того, двоє російських військовослужбовців отримали важкі поранення, стан інших солдатів російської армії наразі невідомий.

Знищений  ЗРК "Панцир-С1"

Виходячи з опущеної антени радара та піднятих опор на фотографіях, схоже, що система не була розгорнута під час удару та, можливо, рухалася дорогою загального користування.

За останні місяці російські системи протиповітряної оборони зазнали значних втрат, пов’язаних з атаками безпілотників FPV поблизу лінії фронту та ракет GMLRS, які використовували українські сили в тилу.

Знищений  ЗРК "Панцир-С1"

Раніше «Мілітарний» повідомляв , що реактивна система залпового вогню M142 HIMARS у взаємодії з безпілотником повітряної розвідки знищила російську систему «Панцир-С1» за 30 кілометрів на південь від Донецька. Ця система мала забезпечити протиповітряну оборону підрозділів противника в цьому районі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: