Ексклюзивний Bentley: «капсулу часу» від Елтона Джона продають на аукціоні

Підпишись на нас:

У 2004 році Елтон Джон міг похвалитися багатьма здобутками, включаючи випуск чергового альбому, а також кількох синглів. Тоді ж британський співак вирішив порадувати себе новим автомобілем, і не якимось, а зробленим на замовлення Bentley Continental W12 GT.

Подробиці

На той час цей автомобіль був новинкою люксового британського бренду, що отримала інноваційний 6,0-літровий двигун. Його потужністю Елтон Джон насолоджувався протягом кількох років.

Bentley Continental W12 GT

Автомобіль червоного кольору з 19-дюймовими колісними дисками, взутими в покришки Pirelli, оснащувався силовою установкою V12 із двома турбінами та потужністю 560 кінських сил. Крутний момент 650 Нм гарантував прискорення від 0 до 100 км/год за 4,8 секунди, а «максималка» становила 318 км/год.

Bentley Continental W12 GT

Інтер’єр машини був виконаний у кремовому кольорі та міг похвалитися наявністю таких опцій, як: навігація, круїз-контроль, підігрів та пам’ять сидінь, кнопка старт-стоп і далі за списком.

За все своє життя машина проїхала трохи більше ніж 15 тисяч кілометрів і зараз перебуває в ідеальному стані.

Виставлений на продаж Continental W12 GT належав музикантові до 2007 року, після чого потрапив до рук його нинішнього власника.

Bentley Continental W12 GT

Нещодавно він вирішив розлучитися з машиною в рамках аукціону. Остання ставка на цей лот на момент публікації матеріалу становила 32 750 фунтів стерлінгів або трохи менше 1 500 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: