ДВЗ

Вживані авто, які не потребують витрат на СТО

Більшість водіїв віддають перевагу вживаним авто, адже це бюджетний варіант. Але не всі водії готові платити додаткові кошти за ремонт такої автівки. Тому ми вирішили скласти рейтинг марок авто, що славляться своєю надійністю.

Toyota одна з невибагливих марок, що відома своєю надійністю. Автівки довгі роки слугуватимуть своєму власнику, якщо, звісно, експлуатувати їх з обережністю. Хочемо відзначити наступні моделі: RAV4, Camry, Prius, Corolla та інші.

Преміальний підрозділ Toyota – японська марка Lexus, має велику популярність серед автовласників. До найбажаніших авто, що не завдадуть клопоту, входять Lexus ES, RX та IS.

Honda зарекомендувала себе, як одна із найнадійніших виробників машин. Odyssey, Civic, Honda Accord, CR-V та – це довговічні та надійні автомобілі, що будуть для свого власника приємною знахідкою.

Subaru також відноситься до лінійки авто з довговічним іміджем. Найпопулярніші моделі Subaru Outback, Impreza та Forester.

Mazda японський виробник машин, що має славу досить надійного та довговічного транспортного засобу. Mazda3, Mazda6, CX-3 та CX-5 є типовими моделями, які потребують мінімального обслуговування.

Наголошуємо, що кожний автомобіль потребує сервісу та гідної експлуатації. Тому не розраховуйте лише на те, що авто вважається довговічним, а намагайтеся зробити все можливе, щоб ваша машина гідно експлуатувалася.

Останні публікації

Chery випустить новий 7-місний кросовер з витратою 4 літри на «сотню»

Новий Chery Fengyun T9 2024 року офіційно буде представлений наприкінці травня. При цьому попередні продажі…

9 хв. тому

Україна отримає більше Leopard 1: що відомо про постачання важкої техніки

І хоч затримка озброєння це вже буденність для України, однак за два роки війни на…

1 годину тому

Як горить російська ППО: фото знищених установок комплексу С-300В

Інтернетом ширяться світлини знищених російських установок комплексу протиповітряної оборони С-300В. Про це повідомили в телеграм-каналі…

2 години тому

В Україні офіційно з’явився мінівен Peugeot потужністю 136 к.с. та вартістю 35 699$

В Україні офіційно з’явився бюджетний електрокар Peugeot Rifter 2024. Автомобіль буде запропоновано в 1,5-літровій дизельній…

3 години тому

Топ-6 незвичних варіантів тюнінгу Daewoo Lanos

Довкола Daewoo Lanos хоч і ходе багато жартів, однак автомобіль вже став "народним" улюбленцем. Модель…

4 години тому

Бойові мотоцикли та танк: окупанти намагались прорвати позиції Таврійської бригади

Окупанти вирішили на мотоциклах прорвати лінію оборони між Вугледаром та Мар'їнкою, однак щось пішло не…

5 години тому