Популярний позашляховик Toyota перетворили на всепрохідний будинок на колесах

Підпишись на нас:

Будинки на колесах бувають різних форм і розмірів. Ми бачили величезні, які майже схожі на повнорозмірні будинки, але є й достатньо крихітні, які також можуть дозволити достатньо комфортний кочовий спосіб життя.

Подробиці

Для Джуліани повний робочий день у дорозі на позашляховику Toyota FJ Cruiser Overlander 2012 року випуску просто відповідає її способу життя. Джуліана працює екскурсоводом Onyx Off-Road і саме робота призвела до того, що вона поселилася в цьому невеликому фургоні.

Юліана каже, що жити в дорозі іноді буває важко. Щоб досліджувати мальовничі та важкодоступні райони США потрібен був дуже потужний позашляховику.

Джуліана ніжно називає свій будинок на колесах FJ Cruiser «Wreck», скорочено від «Recycle», оскільки все в транспортному засобі або перероблено, або знято з виробництва, або зі знижкою. Вона зробила численні модифікації свого позашляховика Toyota, зокрема додала багажник на даху, сонячні батареї та фари та ліхтарі на блискавці. Багажник на даху все ще збирається, але на ньому Джуліана має ящики для зберігання, які вона використовує для зберігання своїх речей. Сонячні батареї на даху її автомобіля забезпечують її потужністю 200 Вт.

Джуліана визнає, що жити в дорозі може бути складно, особливо коли у вас немає доступу до таких зручностей, як ванна кімната чи проточна вода. Однак вона вирішує жити день за днем ​​і плисти за течією, не турбуючись про майбутнє. Їй подобається відчуття свободи та відчуття життя, яке дає такий спосіб життя.

Маленький дім Джуліани FJ Cruiser Overland, можливо, не найрозкішніший чи найпростіший, але він дозволяє їй реалізовувати свою мрію досліджувати природу та жити життям у дорозі. Вона заохочує інших розглянути альтернативні способи життя та знайти те, що змушує їх відчувати себе живими.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: