Росіяни використали ракету “Іскандер-М” за $3 000 000 для знищення українського муляжу РСЗВ

Підпишись на нас:

Бійці ЗСУ 18 серпня змогли обдурити окупантів за допомогою надувного муляжу РСЗВ виробництва чеської компанії Inflatech. В результаті ракета вартістю $3 млн виявилася витраченою даремно.

Українці розміняли копійчаний муляж на ракету "Іскандер-М" за $3 000 000

Згадані муляжі мають високий рівень реалістичності завдяки використанню радарних перерізів та інфрачервоних сигнатур, які роблять їх невідмінними від справжньої техніки в бойових умовах.

Ці приманки оснащені елементами, що імітують теплові сигнатури двигуна, дозволяючи обманювати навіть тепловізори. Крім того, конструкція із синтетичного шовку та металевих волокон забезпечує стійкість до пошкоджень, що дозволяє зберігати форму навіть за наявності отворів.

Українці розміняли копійчаний муляж на ракету "Іскандер-М" за $3 000 000

Муляжі можуть встановлюватися на гусеничні платформи і керуватися радіо чи GPS, що дозволяє реалістично імітувати рух справжньої техніки. Ці приманки стали ефективним та економічно вигідним засобом обману супротивника, дозволяючи українським силам успішно вводити в оману російські війська.

Продукція Inflatech включає понад 30 типів надувних військових муляжів, починаючи від танків та бронемашин аж до установок РСЗВ, літаків та інших великих систем озброєння.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: