Росіяни об’єднали китайський всюдихід з «Нивою» і «Газеллю»

Підпишись на нас:

Група “Русские вездеходы” збагатила ринок всюдиходів тактичним транспортером “Пластун-ТТ”. Для створення новинки використані компоненти “Нив” і “Газелей”. Місія презентованого на “Армії-2024” автомобіля – евакуація поранених і транспортування вантажів.

Окупанти схрестили китайський всюдихід Desertcross з "Нивою" і "Газеллю"

У процесі створення використовувалися рішення, реалізовані в китайських всюдиходах Desertcross, які активно експлуатуються окупантами з кінця минулого року.

“Пластун-ТТ” отримав такий самий, як у “Ниви”, 80-сильний бензиновий мотор на 1,7 л. і газелівські мости. Конструкція машини включає раму з двох з’єднаних шарніром половин із гідравлічним приводом, який дає змогу їй згинатися по горизонталі.

Гранична швидкість гібрида “Ниви”, “Газелі” і Desertcross – 100 км/год за вантажопідйомності в 1 000 кіло (10 осіб) і запасу ходу в 400 км.

Випробування передсерійних зразків зараз у самому розпалі, причому тестуванням новинки займаються не тільки військові, а й цивільні. У разі визнання випробувань успішними, тираж новинки становитиме щонайменше 20 од./міс.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: